MINITYYLIETU: PikkuJalat tuntee kengät

20/05/2017

pikkujalat minityylietu 1 - MINITYYLIETU: PikkuJalat tuntee kengät

Kaupallinen yhteistyö

PikkuJalat on suomalainen lastenkenkien verkkokauppa jonka koti on Kirkkonummen Jorvaksessa. Kaupan valikoimissa on runsaasti skandinaavisia lastenkenkämerkkejä, kuten Angulus ja Bisgaard, mutta myös italialaisia kuten Geox ja Primigi. Verkkokauppa on erikoistunut lasten nahkakenkiin, mutta valikoimissa on myös kumisaappaita, sporttisia kenkiä, kangaskenkiä, flip flopeja ja paljon muuta.

PikkuJalat on nimensä mukaisesti pääasiassa laadukkaiden lastenkenkien verkkokauppa, mutta esimerkiksi TOMS ja PAEZ kangaskengistä löytyy myös naisten kokoja, ja Havaianas flip flopeja on tarjolla koko perheelle.

PikkuJalat 1 - MINITYYLIETU: PikkuJalat tuntee kengät

Kaikki kengät on mitattu huolellisesti kenkämitalla ja kunkin koon kohdalta löytyy tieto kengän sisämitasta kannasta kärkeen. PikkuJalat.fi -sivustolta löytyy myös ohje lapsen jalan mittaukseen, jolloin kenkien kokovalinta on helppoa. Jos valinta tuntuu vaikealta kannattaa rohkeasti kysyä neuvoja ja ohjeita kenkävalintoihin klikkaamalla kunkin tuotteen kohdalla olevaa KYSY-painiketta, tai laittamalla sähköpostia: pikkujalat@pikkujalat.fi. PikkuJalat -kaupan Tarja ja Aet tietävät kengistä ja lasten jaloista paljon ja auttavat mielellään sopivien kenkien löytämisessä lapsen arvokkaaseen jalkaan. Hyvät kengät säästävät monilta ongelmilta tulevaisuudessa.

pikkujalat camper - MINITYYLIETU: PikkuJalat tuntee kengät

Jorvaksen varastolla on myös mahdollista käydä kenkäostoksilla ihan livenä: varaston ovet ovat auki yleensä torstaisin ja seuraava myyntipäivä on nyt torstaina 18.5, klo 12-18. Osoite; Vanha Rantatie 399 B Kirkkonummi.

PikkuJalat tarjoaa Minityylin lukijoille 15% alennuksen kaupan kaikista jalkineista koodilla MINITYYLI. Tarjouksen saa kaupan koko kenkävalikoimasta ja se on voimassa 16.-22.5.2017

pikkujalat tiitiainen - MINITYYLIETU: PikkuJalat tuntee kengät

vaakabanner - MINITYYLIETU: PikkuJalat tuntee kengät

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *