minityylin kestovaippakoulu alkaa N-Y-T!

15/04/2009

eemukka.jpg

Ennen aloitusta:

Vaipat tulee aina pestä ennen ensimmäistä käyttökertaa. Kestovaippojen imukyky paranee pesukertojen myötä, joten vaipat voi pestä useammankin kerran ennen käyttöönottoa.

Peseminen:

Eemukka -vaipat pestään pyykinpesuaineella, joka ei sisällä valkaisuaineita ja zeoliittia jajoka sisältää saippuaa korkeintaan 5%. Huuhteluaineita vaippapyykille ei käytetä ollenkaan. Pesuaineen valinnassa tulee olla tarkka. Vääränlainen pesuaine voi pilata helposti koko vaipan, kosteussulun ja imukyvyn. Sopivia pesuaineita löytyy marketin hyllyiltä ja erikoisliikkeistä.

All-In-One -vaippa on todellinen helppovaippa, se sisältää kaiken vaipassa tarvittavan. Eemukan All-In-One -vaipassa on imuläpät, jotka taitellaan juuri sinne, missä imua tarvitaan. Kokemus auttaa huomaamaan, mistä vaippa ensimmäisenä ja eniten kastuu. Usein pikkutytöille imu kannattaa asetella vaipan keskelle ja pojalle vaipan eteen. Varsinkin paljon pötköttelevälle vauvalle imua tulee olla kuitenkin koko vaipan alalla, koska pisut valuvat vaippaan tasaisemmin. Taitellut imut pujotetaan molemmista päistä avoinna olevan imustaskin sisälle.

Taskuvaippa tarvitsee sisälleen imun. Vaipassa on valmiina ulkopinta ja sisäpinta, joiden väliin imu tulee. Taskuvaipan läpällisessä imussa imun taittelutapa on periaatteessa sama kuin All-In-One -vaipan läpissä. Läppä taitetaan imun keskelle tai eteen, sen jälkeen se taitetaan pitkittäin kolmeen osaan ja laitetaan taskuvaipan sisälle.

Seuraavaksi siitä, kuinka vaippa puetaan ja mitä sille käytön jälkeen tehdään! 🙂

Terveisin Essi/Eemukka

eemukka


Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *