Minityylin kestovaippakoulu alkaa!

06/04/2009

avainlipputunnus_pyorea_valkopohja_rgb-110-x-105.jpg

Minityyli lähtee osaltaan pienentämään kertakäyttövaippavuoria kaatopaikoilla ja siirtyy kestovaippojen aikaan.

Eemukan Essi on lupautunut auttamaan ja ohjaamaan Heiniä ja Marikaa pienten kuopusten kestovaipattamisessa. Neuvot ja kokemukset kuvineen saatte lukea täältä. Lukijoiden kysymyksiä ja vinkkejä kuulemme mielellämme ja etsimme vastauksia mahdollisimman moniin kysymyksiin.

Kestovaippakoululaiseksi saimme myös 2kk vanhan poikavauvan äidin Ullan, jolle kestovaipat ovat tuttuja kahdeksan vuoden takaa perheen esikoisen vauva-ajalta. Vaipat ovat muuttuneet ja valikoima kasvanut huikeasti. Ulla kokeilee kotimaisia kestovaippoja ja jakaa kokemuksiaan. avainlipputunnus_pyorea_valkopohja_rgb-110-x-105

Toivottavasti kestovaippakoulumme tarjoaa ratkaisuja mahdollisimman monen vaippailupulmiin ja arvokkaita käyttäjän kokemuksia suomalaisista vaippamerkeistä. Suunnitteilla on jo vaippakouluun luokka kuivaksiopetteleville, mutta toteutus on vielä mietinnässä…

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

5 Comments

 1. Vastaa

  Mari

  Hienoa! Hyvä idea, luen mielelläni kestovaippakoululaisten kokemuksista ja näkemyksistä. Kestoilussa riittää paljon ihmeteltävää ja vielä enemmän ihasteltavaa. Kuivaksiopettelevien luokkaa jään innolla odottelemaan.

 2. Vastaa

  Laura

  Mä haluan Robinin sille kuivaksiopettelevien luokalle ehdottomasti. Myönnän olevani aivan vanhanaikainen kertistelijä ja lupaan opetella ainakin osakestoilemaan. Huomaatteko, osaan jo vähän kestoslangiakin:)

 3. Vastaa

  matomatal@

  Aivan mahtavaa, juuri tällaista tarvitsen! Meillä on kaksi lasta käyttäneet vain ja ainoastaan kertiksiä ja syyllisyydentunne aiheuttamastamme vaippavuoresta on valtava:( Tulevalle kolmannelle lapsellemme (la toukokuussa) olen ajatellut ottaa käyttöön kestot, joista en toistaiseksi tiedä juuri mitään. Toivottavasti tämän koulun myötä viisastun:) Tulen siis olemaan erittäin innokas lukija!

 4. Vastaa

  maija78

  bravo barvo!!! Hyvä juttu!

 5. Vastaa

  marjuli

  Hieno juttu!

  Seuraan mielenkiinnolla ja vastailen mielelläni, jos osaan jossain jotenkin auttaa. Meillä on kestoiltu alusta asti.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *