Minityylin valokuvakilpailu, osa 2: kaunein lastenhuone

31/01/2010

Lastenkamarit-300x225.jpg
Kuva WSOY:n kirjasta Lastenkamarit -lastenhuoneita 0-10- vuotiaille
Kuva WSOY:n kirjasta Lastenkamarit -lastenhuoneita 0-10- vuotiaille

Maaliskuussa minityylissä keskitytään sisustusteemaan ja kilpailummekin käsittelee lastenhuoneita. Koska lukijoidemme joukossa on varmasti innokkaita lastenhuoneiden sisustajia, pyydämmekin nyt kaikkia lähettämään suloisista pienten huoneista kuvia.

Lähetä kuvat sähköpostilla osoitteeseen kilpailut(a)minityyli.net

Kerro viestissäsi myös, minkä ikäinen tyttö tai poika (tai useampi lapsi) huoneessa asustaa, sekä nimimerkkisi.

Huom! Lähetä max. kolme kuvaa, kuvien enimmäiskoko 500x500px.

IMG_5254IMG_5270robinin huonehu3hu1hu2

Minityylin arvovaltainen esiraati valitsee huoneiden joukosta viisi suosikkiaan loppukilpailuun ja te lukijat saatte äänestää voittajaksi oman suosikkinne. Kilpailu starttaa maaliskuun alussa.
Kuvia voi lähettää helmikuun 20:een päivään asti.

Kaunein huone palkitaan upealla palkinnolla, joka sisältää 80 euron arvoisen lahjakortin Lastenhuonepalvelu Rumboon sekä stailausvinkkejä Rumbon Suvi Penttilältä. Lisäksi minityyli julkaisee raportin huoneesta ja sen saamista uusista keväisistä sisustusvinkeistä.

Baby Bumper OwlKaikkien maalikuussa  äänestäneiden kesken arvotaan Suomessa tänä keväänä lanseerattavan sisustussarja Cloud Cuckoo Designin hienoja lakanasettejä. Lisätietoja merkistä saat täältä.

Nyt siis äkkiä kuvaamaan kauniita lastenhuoneita! Äänestys käynnistyy 1.3.

14 Comments

 1. Vastaa

  Minna

  Ihan kiva idea, mutta tilausta olisi myös Kauhein lastenhuone -kilpailulle. Sen saisi sitten kivojen sponsorien ja sisustusalan ammattilaisten kanssa laittaa uuteen uskoon ja ottaa puhuttelevia Ennen ja jälkeen -kuvia. Eihän kaunein lastenhuone enää tarvitse mitään lisää? 😉

  1. Vastaa

   Laura

   Kiitos Minna mielenkiintoisesta ideasta. Me ajattelimme kisan niin, että toisten oivalluksista saa varmasti moni paljon hyviä vinkkejä ja inspiraatiota omaan kotiin. Ja aina on myös mukava kuulla ammattilaisen mielipide.

 2. Vastaa

  emppu

  Ihana kilpailu, malttamattomana odottelen, että pääsen kuvailemaan. 🙂
  Mutta mites, kun molemmilla lapsilla on omat huoneet ja jos haluaisi kuvata molempia, niin lähetänkö kolme kuvaa per huone, vai kolme kuvaa yhteensä? Vai onko vaan valittava jompi kumpi huone, jonka kuvilla voi osallistua?

 3. Vastaa

  Heini

  Emppu,
  toki voit osallistua kilpailuun kahdella eri huoneella. Lähetä tällöin molemmista huoneista kolme kuvaa.

 4. Vastaa

  Heli

  Kiva idea, varsinkin kun itsellä keväällä ajankohtaista sisustaa kaksi tytön huonetta ja toivon mukaan ehdin saada hyviä vinkkejä!

 5. Vastaa

  Laura S

  Ihanaa, odotan muiden hyviä ideoita innolla. 🙂 Meidän pienen tytön huone on hiljalleen muuttumassa lelu/vaatevarastoksi, jossa juuri ja juuri mahtuu vielä nukkumaan, joten etenkin muiden hyvät säilytysratkaisut kiinnostavat kovasti!

 6. Vastaa

  Tintti

  Voi kun ihana aihe! Ja meille niin ajankohtainen, kun alamme juuri sisustamaan 2-vuotiaalle tytölle omaa huonetta =) .

 7. Vastaa

  Heli

  Odotan innolla sisustusteemaa! Parhaillani sisustan esikoiselle “koulupojan” huonetta. Kaikki vinkit ovat tervetulleita!

 8. Vastaa

  Maija

  Oikein ihana aihe ja hyvä idea! Innolla odotan tulevaa!!! Kevättä kohti juuri tällainen on tervetullutta!!

 9. Vastaa

  Elina K

  Laitattehan sitten riittävän isoina kuvat tänne blogiin, että niistä näkee kunnolla:) Nuo tässä postauksessa olleet kuvat ovat minusta liian pieniä…

  1. Vastaa

   Laura

   Kyllä vain Elina laitetaan isommat kuvat, tämän postauksen kuvat olivatkin vaan tommosta “kuvituskuvaa”.

   Nyt kaikki rohkeasti osallistumaan. Tarkoitus on saada ja jakaa oikean elämän toimivia sisustusvinkkejä, ei etsiä sisustuslehtityylistä kiiltokuvahuonetta. Tosi kivoja huoneita on ollut tähän asti kuvia lähettäneillä!

 10. Vastaa

  rumbo

  Ei muuta kuin kaikki vain osallistumaan niin saadaan mukava kilpailu aikaiseksi.

 11. Vastaa

  Emma

  Ihana idea! Mutta voisiko finalisteja olla enemmän, vaikka kahdeksan? Minulla on suunnitelmissa leikki-ikäisen tytön huoneen sisustus ja olisi ihana saada vinkkejä siihen. Mutta jos finaalissa on vain viisi huonetta, niin siitä varmaan puolet on poikien huoneita, osa vauvoja jne. niin ei tule kovin paljon omaan “kohderyhmään” sopivaa.

  1. Vastaa

   Laura

   Emma: älä huoli, minityyli sisustaa muutenkin koko maaliskuun, tulet hukkumaan vinkkeihin 🙂 .

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *