Minymon talvi 09-10

11/07/2009

minymo1-300x300.jpg

Minymoltakin jotakin… Minymon hinta-laatusuhde on aina ollut hyvä, toivottavasti on edelleen. Miltä näyttää? Ylimmät kaksi kuvaa on Kuperkeikasta.

minymo1minymo2

minymo-95-74-804-77664-f2minymo-95-74-804-70515-bminymo-95-74-812-70001

Kolme alinta kuvaa ja paljon lisää: Sundbaby.dk

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

12 Comments

 1. Vastaa

  Marika

  Mä tykkään tuosta ylimmästä haalarista, jota voisin kuvitella meidän kummallekin tytölle (koot taisi olla 74-104). Eiköhän sieltäkin tule paljon yksiväristä. Hinta-laatusuhde tosiaan erittäin hyvä!

 2. Vastaa

  Sanneli

  Kivoja! Näissä jopa nää kuvioidut on kivoja 🙂 Kelpaa!

 3. Vastaa

  Henna

  Ihana tuo turkoosi!!! Taitaa vaan olla pienille. Onkohan samaa kuosia myös isommille (6v.) esim. takkina? Minulla ei ole ollenkaan kokemusta Minymosta. Onko se reilua mallia? Kestävätkö polvet ym. kulutusta?

 4. Vastaa

  Krisse

  Ihania! Aikaisemminkin olen ihastellut Minymon vaatteita.

 5. Vastaa

  Vilhelmiina

  Kaunis tuo ylin kuosi 🙂 Meille saattaisi tulla ko. haalari. Onko teillä tietoa millaiset Cupcaken haalarit ja takit ovat tänä vuonna?

 6. Vastaa

  Marika

  Vilhelmiina, yritän tässä selvittää, kerron heti kun tiedän. Voisin kuvitella, etteivät ainakaan tyttöjen mallistossa revittele, kovin samankaltaista on ollut viime vuodet. Ei sillä, ihania ne on olleet kokoajan :).

 7. Vastaa

  Johanna

  Millainen mitoitus Minymon haalareissa on vaikkapa verrattuna Reiman haalareihin? Tuo yli haalari voisi tulla meille, ihana 🙂

 8. Vastaa

  kent

  Kaksi ylintä kelpaisivat meille! Ikävä kyllä viime talvinen, ulkonäöltään supersuloinen Minymon haalari kesti kulutusta todella heikosti: vaikka tyttäremme ei ole mikään erityisen raisu leikeissään, polvet olivat kuluneet ja haalistuneet jo kuukauden käytön jälkeen. Mietin tosissani, viitsinkö enää sijoittaa rahojani toiseen kertakäyttöhaalariin – tai ehkä meille sattui maanantaikappale?

 9. Vastaa

  Nilli

  Ihana tosiaan tuo ylimmäinen haalari! Meillä ei koskaan ole ollut Minymon ulkovaatteita, millaisia ne ovat? Ovatko siis kosteussuojattuja ja onko koot hyvin paikkaansapitäviä? Mitkä liikkeet myyvät näitä? Bobosta ainakin olen ostanut Minymon sisävaatetta.

 10. Vastaa

  anana

  Mitoitus Minymossa on mielestäni aika linjassa senttikoon kanssa, aika leveitä haalarit ovat.

  Meidän kuopus oli viime marraskuussa puolitoistavuotiaana 88cm/13,6kg ja hänelle ei mahtunut Reiman 86cm babytec joten ostimme hänelle Minymon 92 senttisen pallotopan joka oli erittäin hyvän kokonen koko kauden. Toukokuussa 2-vuotisneuvolassa hän oli 93cm/15,2kg ja sanoisin että haalari alkoi jäämään hivenen pinehköksi juuri kauden loppuessa.

  Kuten totesin, nuo haalarit ovat aika leveitä. Se reiman baby malli oli mahasta pinkeä tytölle mutta tuo Minymo ei. Hoikalle lapselle ehkä esimerkiksi Molon haalari olisi passelimpi. Mikäli minymon sisällä on hoikempi lapsi,voi kokokin tuntia reilummalle kun sitä pituutta ei leveyteen mene, jos ymmärrätte 🙂

 11. Vastaa

  Rose

  Minymon haalarit testasimme viime vuonna ja itse olin tyytyväinen. 5-vuotiaan pojan TODELLA kovassa kulutuksessa puku kesti talven, en usko, että mikään muukaan puku olisi kestänyt sen kauempaa… ja alesta ostattaessa puvulla oli hintaa kokoinasta 25 e 🙂

  Koot pitävät mun mielestäni hyvin paikkansa.

  Mutta nämä kyseiset haalarit eivät aiheuta mitään ihastuksia mussa, olen tyytyväinen jo kaapissa oleviin yksivärisiin alekappaleisiini 🙂

 12. Vastaa

  Mariam

  Meillä haalari kesti viimetalven polvista ja pepusta mutta rispaantui erikoisesti hihansuista kuminauhojen kohdalta. Erikoista koska hankausta tuohon kohtaan ei juurikaan tule.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *