Mitä äitienpäivälahjaksi?

11/05/2017

aidille - Mitä äitienpäivälahjaksi?

Sunnuntaina on taas se päivä, jolloin äidit leikkivät nukkuvaa kun lapset hääräävät “hiljaa” keittiössä. Jos lahja on vielä askartelematta tai ostamatta, tässä muutama vinkki, joista äiti voisi ilahtua:

 

  1. Lahjakortti AdLibrikseen. Ai äiti ei tykkää lukea? Ei se mitään, sieltä saa myös käsityö- ja askartelujuttuja ja kaikkea mahdollista kotitoimistoon.

2. Lehtitilaus vuodeksi. Käsityölehti? Puutarhalehti? Naistenlehti? Sisustuslehti? Treenilehti? Lehtiapajasta löytyy kaikkea ja tilaus käy klik klik nopeasti.

3. Viikonloppu Euroopassa. Momondosta löytyvät halvimmat lennot, hotellit ja vaikka vuokra-auto helposti ja nopeasti.

4. Helpotusta arkeen? Sannan ruokakassi tulee kotiin ja siellä on illallisen resepti tykötarpeineen. Ei enää kauppaan väsyneenä ja nälkäisenä. Lue Ulliksen kokemukset täältä.

5. Mökkiloma. Viikko tai viikonloppu järven rannalla keskellä Suomen suloista kesää ja kaikilla mukavuuksilla. Esim. Lomarengas välittää tuhansia mökkejä ympäri maan.

lake 894797 960 720 - Mitä äitienpäivälahjaksi?

6. Parveke- tai terassiviljelijälle Biolan-yrttimaa. Säkissä on kaikki valmiina, yrtit vaan kasvuun ja pian keittiöön. Jos kastelu tahtoo unohtua tai kesällä lomaillaan paljon, kasteluallas huolehtii vedentarpeesta.

7. Onko äidin kännykässä jo kaikki maailman musiikki? Jos ei, niin Spotify Premium on tarpeen. Perhemalli toimii kuudessa puhelimessa.

8. Käsilaukku. Jos olet varma siitä mitä olet ostamassa käy toimeen vain, mutta jos et tiedä mitä tarvitaan, askartele lahjakortti.

9. Kartanoviikonloppu. Suomessa on monta upeaa kartanoa, jotka tarjoavat hyvää ruokaa ja hemmottelua. Puoli tuntia Helsingistä esim. Hirvihaaran Kartano.

10. Balmuir-lahjakortti tai valmiiksi hankittu lahja. Unelmanpehmeää ja kaunista.

Gifts - Mitä äitienpäivälahjaksi?

Jos näistä ei mikään tuntunut osuvan juuri teille, käy katsomassa Riikan lista.

juttu sisältää affliate-linkkejä

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *