Molon syys/talvi 2009

12/07/2009

8 Comments

 1. Vastaa

  Mariam

  Ihania nuo yksiväriset! Erityisesti tuo vihreä haalari ja pinkki takki : ) Nuo keskellä olevat väli(?)haalarit taas ovat oudon värisiä. Erityisesti tuo persikalta näyttävä oranssi(?) on värinä kauhistus. Turkoosi/punainen on kiva : ) Onko nuo päällekkäin olevat takit widstoppereita (fleece?) vai mitä?

  1. Vastaa

   Laura

   Hauska huomata, miten eri tavalla ihmiset kokevat värit. Itse olin taas aivan ihastuksissani nähdessäni väliasut. Erityisesti keskellä oleva liila tikkihaalari innosti, vaikka väri on muuten vaatinut aika pitkää katselua ennen tykästymistä.

 2. Vastaa

  Heini

  Molo-kidsiltä ilmestyy uusi MMP-mallisto ( MMP= molo multi-performance), joka perustuu kerrospukeutumiseen. Käsittääkseni nuo takit ovat nimenomaan MMP-kokoelman kuoritakkeja, jotka ovat kevyitä ja joustavia, mutta pitävät tuulen ja sateen loitolla.

 3. Vastaa

  anana

  Tähän ei voi muuta sanoa kun että onneksi meillä on jo talveksi varusteet (jos vain mahtuvat) =D
  Mololla menee nyt värit aivan meidän “linjojen” ulkopuolelle, ainakin ensisilmäykseltä.
  Vielä yksikään näkemäni tuleva talvikampe miltään valmistajalta ei ole miellyttänyt silmää niin että meidän lapsille verhoiluksi hankittaisi, onkohan vika minussa 😉 Ehkä olen vain liian suppea 🙂

 4. Vastaa

  oliviah

  Ei iske nämä Molo Kidsin väritkään. Ei tule meille lilaa/violettia tai tuota “persikkaoranssiakaan”. Jotenkin tuntuu monen valmistajan värit tuntuvat jotenkin tosi haaleilta. Vihreä ja pinkki ovat ihan kivoja, mutta niitä meillä on ollut liikaa. Pitäisiköhän ostaa musta, Molo Kidsillä taisi olla aika hyvät heijastimet?

 5. Vastaa

  marjuli

  Jes, sateenkaarihaalari on valikoimassa myös ensi talvena! Halusin sen viime vuonna tytölle, mutta normaalihinnalla en pystynyt ostamaan ja alessa sitä ei enää ollut missään päin maailmaa oikean kokoisena. Näin haalarin kerran livenä kerhossa ja se oli vielä paljon kivempi entä kuvissa. Sen ostan tytölle ensi talveksi, ehdottomasti! Myös tuo vihreä on ihanan näköinen.

  Onko täällä lukijoilla kommentteja Molo Kids -haalareiden kestävyydestä ja ominaisuuksista? Olen kyllä lukenut niistä pelkkää hyvää.

 6. Vastaa

  Mirja

  Aivan huippuIHANA tuo vihreä haalari!!! Pakko saada! 😀

  Meillä oli viime talvena 2 Molon haalaria käytössä ja ovat kaikin puolin parhaita haalareita, laatu paras, ulkonäkö ja heijastimet parhaat.

 7. Vastaa

  Salla

  Onneksi meille taas on vain yksi haalari ensitalveksi, on parikin ehdotusta toiseksi 😉 Saati takista.. elloksella oli tosi kauniita takkeja pienille tytöille, tarvitsee varmaan sieltä valita.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *