Muita podcasteihin höyrähtäneitä äitejä?

29/11/2017

Screen Shot 2014 02 03 at 14 06 10 01 - Muita podcasteihin höyrähtäneitä äitejä?

Onko täällä muita podcasteihin höyrähtäneitä äitejä? Podcastien kuuntelemisesta on tullut minulle luonnollinen tapa työmatkalla, kotitöitä tehdessä, lenkillä ja juuri nukkumaan käydessä. Päivät tietokoneella työskentelevänä nyt alkaa huomaamaan miten silmät oikeasti ovat iltaisin rasittuneet ja olenkin pyrkinyt vähentämään ruudun selaamista iltaisin ennen nukkumaan menoa. Podcastit ovat erittäin hyvä vaihtoehto sängyssä kännykän selaamiselle, kuten myös rentouttavien ASMR-videoiden kuunteleminen.

Olen työni kautta tutustunut muutamaan ruotsalaiseen podcastiin viime vuosina ja keväällä aloin aktiivisemmin kuuntelemaan myös kotimaisia podcastejä. Moni bloggaajakolleeja onkin aloittanut podcastäämisen ja olen jäänyt niihin ihan koukkuun. Podcastit ovat selkeästi hurjassa nousussa Suomessa ja nimenomaan 25–44 vuotiaiden keskuudessa. Ylipäätänsä erilaisten äänisisältöjen suosio kasvaa koko ajan ja niitä tuotetaan selkeästi enemmän. Äänisisältöihin jotenkin uppoaa ihan eritavalla kuin somen selaamiseen. Ne ovat sellaista omaa aikaa jolloin saan uppoutua ihan omaan maailmaan, kuulokkeet korvilla kaikki ympärillä oleva häly häviää. Minua kiinnostaa näissä erityisesti itselle ajankohtaiset asiat ja keskustelun aiheet. Olen kokenut monta ahaa-elämystä näissä että joku muukin on samassa tilanteessa tai ajattelee samalla tapaa.

Tässä muutamia suosituksia niistä podcasteistä joita itse kuuntelen. Nämä löytyvät WeCastistä. Muita paikkoja mm. SoundCloud, Spotify, iTunes ja Supla.

Valeäidin nauhoitukset, joissa Hanne puhuu vieraidensa kanssa lapsiperheen arjesta kaunistelematta. Vink vink kausi 1 jakso 8, jossa Minityylin Sari on puhumassa blogilapsista ja lasten netin käytöstä.
Valeäidin nauhoitukset - Muita podcasteihin höyrähtäneitä äitejä?
Suomen suosituinta podcastiä pitää kukas muukaan kuin Vuoden graaffikko, Vuoden bloggaaja ja Vuoden hauskin Kasper Strömman yhdessä toverinsa Mikon kanssa. Varautukaa ääneen nauruun näitä lähetyksiä kuunnellessa. Itse olen saanut hämmästyneitä katseita bussissa repeillessäni. Nykyisin nauran kaulahuivin takana.
suomen suosituin podcast - Muita podcasteihin höyrähtäneitä äitejä?
Unelma duunarit jossa Lähiömutsi Hanne ja Salamatkustaja Satu keskustelevat unelmaduunareiden kanssa.
Unelmaduunarit - Muita podcasteihin höyrähtäneitä äitejä?
(kuvat WeCast)

By Ullis

pojan (2011) ja tytön (2009) äiti. Urheilullinen digimarkkinoinnin ammattilainen, joka kokkaa mielellään.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *