Muumipeikko auttaa

06/04/2009

muumipeikko_auttaa_kkpaketti.jpg

muumipeikko_auttaa_kkpaketti-Laita lapsi asialle, mene itse perästä, sanoi jo mummu aikanaan. Sanontaa kuulee nykyään harvemmin, mutta tapaus lie tuttu monessa kodissa. Myös Muumitalossa, kertoo Riina ja Sami Kaarlan uusi luukkukirja Muumipeikko auttaa. Kylpyvesi tulvii, musisointi saa Myyn korvat soimaan ja kukat tulee poimittua vahingossa Hemulin kukkapenkistä, kun Muumipeikko ryhtyy toimeen.

Meillä Muumit ovat aina muodissa, ja kun 1,5-vuotias pienisuuri kirjallisuuden ystävä on vielä erityisen ihastunut luukkuihin, on suosio taattu. Muumien uusinnat eivät aina ole onnistuneet, mutta pariskunta Kaarlan Muumien tuntemus perustuu jo omaan lapsuuteen. Kuvaamataidonopettajien neljä omaa lasta ovat pitäneet oven auki lapsen maailmaan ja se näkyy kuvissa.

muumipeikko_auttaa_ylapalkki

Muumipeikko auttaa

Teksti: Riina Kaarla – Sami Kaarla
Kuvat: Kaarla
Koko: 210 x 210 mm
Sivumäärä: 28

TULOSSA

TAMMI


By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

3 Comments

 1. Vastaa

  Marika

  Noinko se sanonta menikin? Meillä se on muotoa: Laita mies asialle, mene itse perästä..

  Muumit on meilläkin pop.

 2. Vastaa

  pyllerö

  Onko tämä kirja siis jo ilmestynyt? Koitin Googlettaa, että mistä tätä saisi, mutta törmäsin tietoon, että kirja tulisi myyntiin vasta kesäkuussä? Mistä bloggaaja on omansa saanut käsiinsä?

 3. Vastaa

  Sari

  Tämä on kirjakerhon kuukauden kirja, joten varmaan ennen kesäkuuta jo kaupastakin saa? http://www.lastenparhaatkirjat.fi/fi/Etusivu/ Meillä odotetaan jo postilaatikolla…

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *