Näillä kengillä talveen

27/10/2009

superfit-225x300.jpg

.. starttaa meidän esikoinen. Pikkusisko saa harjoitella kävelemistä valkoisilla Tepsuillaan. Yhdet kengät riittänee, kunnes kenkätarve muuttuu päivittäiseksi. Huomatkaa, että meidän sydänfani sai kahdet kengät hyvin mieleisinä :-).

superfitTepsut

BodenVincent

Ylhäällä vasemmalla  Superfitin talvigoret ja oikealla Tepsut

Alhaalla vas. Bodenin saapikkaat mekkojen pariksi ja oik. Vincentin sydännilkkurit myöskin vähän siistimpään menoon.

16 Comments

 1. Vastaa

  Juulia

  Ihania on! 🙂
  Ja siinäkin mielessä, että meiltä löytyy molemmat ylemmät kengät, tosin eivät samalta lapselta ;).

  Nuo Vincentin kengät on kyllä söpöt!

  Kiinnostaisi kuulla millaisilla kengillä Lauran kuopus on talveen varautunut, itselläni on saman ikäinen poika, ja löytyy jo tepsut sekä goret, mutta siistimpiä kenkiä vielä haeskelen…

 2. Vastaa

  Misupai

  Mahtavia! Täytyy tuolla Vincentillä pyörähtää, kunhan keskustaan tie käy. Mitä kokoa nuo Tepsut mahtaa olla, kun ovat erinäköiset kuin vauvoilla? MEinasin nimittäin, että talveksi 2010/11 kyllä vielä vauvakoot riittää, kun eikös niitä ollut 26 asti tjtn ja ehkä 25 riittää vajaa 3-vuotiaalle…

 3. Vastaa

  -Anni-

  On kivoja kenkiä!
  Meillä aloitetaan nyt ensimmäinen “kengällinen talvi” ja hankittuna ovat reiman vuorelliset saappaat ja eccon goret päiväkotiin. Sitten olisi reiman karvavuorelliset nahkakengät ja kahdet “mekkosaapikkaat”. Oon kovasti pohtinut että tarvitaanko toiset goret ulkoiluun ja mitä sitten kun tosi kovat pakkaset niin jalkaan laitetaan. Kokeneempien vinkkejä luen mielelläni lisää!

 4. Vastaa

  Anne

  Söpöjä ovat! Bodenin saapikkaista, että ovatko mielestäsi “oikeaa kokoa”? Mielelläni kuulisin myös saapikkaiden koon ja jos sisäpohja irtoaa niin mittaakin 🙂

 5. Vastaa

  Violette

  Annille vinkkiä, että meillä on kovilla pakkasilla jalat pysyneet lämpiminä vain Tepsut jalassa. Parhaimmassa mallissa on turkisvuori ja villapohjallinen, ja edullisemmissa vuori on (villa?)kangasta. Mutta kovin on yksilöllistä, sillä toiset pärjäävät ihan goreillakin.

 6. Vastaa

  Marika

  Misupai, kokoa 27. Pienempien malliston isoin koko on tuo 26, että se nyt sitten ylitettiin, iik. Jalankasvu on kyllä niin vaikeaa ennustettavaa, että en uskalla ottaa mitään kantaa :D.

  -Anni-, meillä on Tepsut luottokengät koviin pakkasiin nyt kolmatta talvea. Ei ole lämpimämpiä, varsinkaan kosteussuojattuja, popoja vielä tullut vastaan. Teillähän on kenkätilanne varsin mallillaan! Me ollaan aina pärjätty yksillä goreilla/kausi, kun on kuitenkin muitakin kenkiä käytössä, niinkuin teilläkin on.

  Anne, ei saa pohjallista irti, höh. Mutta jos arvot kahden koon välillä, ota se isompi. Ei ainkaan reilua mitoitusta. Meillä on Tepsut & Vincentit kokoa 27 ja Bodenit & Superfitit kokoa 28, ja samaan kaikki justiinsa oikeaa kokoa (n.1,5cm kasvuvaralla).

 7. Vastaa

  Heini

  Anni,
  meillä on gorejen lisäksi kaikilla lapsilla ollut lämpimämmät kengät, yleensä juuri Tepsut. Pojat on vasta isompana (4-5-vuotiaana) touhunneet ulkona niin, että varpaat pysyy lämpimänä kovemmillakin pakkasilla goreissa. Pienempänä goreilla on pärjätty plussakeleillä ja pikkupakkasilla, mutta jo -10 astetta vaatii ne Tepsut…
  Tietysti tämäkin asia riippuu myös lapsesta.

 8. Vastaa

  Miikkis

  Meidän eteiseen ei voisi kuvitellakaan neljää paria jokaiselle, varsinkin kun lapsia on kuusi 🙂 Tyydymme goretexeihin ja lapsen tarpeen mukaan joko hienostelu- tai pakkaskenkiin eli 2 paria per ipana. Mutta ihana katsella muiden hankintoja, kauniita kenkiä olet Marika löytänyt!

 9. Vastaa

  Marika

  Miikkis, no voin kuvitella! Vielä kun lasten kengät on pieniä, niitä saa nätistikin pieneen tilaan säilöttyä, mutta toista sitten koon 30 kenkien kanssa. Onneksi on jo tehty lämpimiä, kauniita saappaita tex-käsittelyllä. Esim. monelta tanskalaismerkiltä löytyy.

 10. Vastaa

  Laura N

  Ihania kenkiä!
  Nuo Vincentin kengät on tosi suloiset, haluaisin myös meidän pirpanalle nuo.. Ostitko liikkeestä vai tilaamalla?
  Pitäisi käydä siinä uudessa liikkeessä ja katsoa hieman heidän hintatasoaan täällä suomessa.

 11. Vastaa

  Tuike

  Mistähän voi hankkia nuo Bodenin saapikkaat? Yritin nopeasti Googlella, mutten löytänyt mitään järkevää…

 12. Vastaa

  Marika

  Tuike, itse tilasin suoraan Bodenilta, eli http://www.boden.co.uk. Muistaakseni samat saapikkaat löytyy myös Asokselta, http://www.asos.com.

 13. Vastaa

  Tuike

  Kiitos NOPEASTA vastauksesta! Kävin heti katsomassa. Voi kyynel, pienin koko vasta 27! Meille tarvittaisiin 23-24. Ruskeiden kauniiden saapikkaiden löytäminen on todella haastavaa. Zara yleensä tarjoaa hyviä (ainoita?) vaihtoehtoja. Mutta tänä syksynä ehkä hiukan liian koristeellisia äidin makuun. Vinkkejä?

 14. Vastaa

  Heini

  Tuike,
  Itselle tuli mieleen Bobuxin ja Pedipedin ruskeat saappaat, jotka molemmat on aika simppelit ja saatavilla myös pieneen jalkaan:
  http://www.bobuxusa.com/baby_shoes/I-Walk/I-Walk-Boot-Chocolate
  http://www.pediped.com/Product/ProductInfo.aspx?id=208&cid=25

 15. Vastaa

  Tuike

  Kiitos vinkeistä! Pistin juuri tilauksen sisään noista Pedipedin saappaista. Ihanat! Nyt ei kun jännittämään, että koska ne tulee 🙂

 16. Vastaa

  Tuike

  Tarina päätös:
  Tänään kiikutti FedEx saappaat perille. Ihanaa ja nopeaa.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *