Näkemiin toppapuku, tervetuloa välikausihaalari

23/03/2011

IMG_1964.jpg

IMG_1964

Eilinen keväinen sää ja tämän aamun aurinko saivat minut heittämään viimein toppakamat pesuun ja sieltä kesäsäilytykseen. Sain vaihdettua viime viikolla sen liian suuren Ticketin välikausihaalarin oikeankokoiseen ja Robin halusi itse tänä aamuna laittaa uuden tähtipuvun päälle. Alle puettiin fleecehaalari lämmittämään. Silti yhdistelmä ohut fleecepuku-kevyt vk-haalari on mielestäni notkeampi kuin toppahaalari.

Kolmivuotisneuvolaan lähdettiin näin aurinkoisin mielin.

IMG_1968IMG_1985IMG_1986

Koko 98 on täydellinen ja mahtuu vielä syksylläkin, jolloin välikausihaalarille on yleensä kevättä enemmän käyttöä. Villervallalta tilattu huivi käy tosi kivasti pukuun ja siitä löytyy myös pipon keltaista.

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

11 Comments

 1. Vastaa

  Hanna

  Oh-hoh, enpä uskalla vielä pakata pois meidän talvivaatteita. Viikonlopuksi on luvassa kovaakin pakkasta ainakin öiksi ja koko päiväkodin piha on vielä paksun lumikerroksen peitossa (Espoossa). Olen yleensä luopunut toppa-asuista siinä vaiheessa kun lumikinokset on pääosin poissa. Joillain merkeillä on sellaisia kevyttoppa-asuja, onko kellään sellaisista kokemusta?

 2. Vastaa

  Laura

  Niin, kai se on myös vähän lapsesta kiinni. Esikoinen veti aikoinaan muutamat lämpimät talvet lähes pelkästään Rubber Rain w Fleecellä, kun päiväkodin sorapiha repi kaikki muut asut rikki. Hän on ollut, kuten tämä kuvien pikkuvelikin, aina todella kuumaverinen.

 3. Vastaa

  Meeri

  Kuinka iso teidän fleecehaalari on?
  Itse olen katsellut meidän kolme vuotiaalle 104cm fleecehaalaria, mutta kaikkialla ne on tuntunut juuri tuossa koossa vaihtuvan takki, housut yhdistelmään.
  Reiman 98cm saattaisi ehkä vielä mennä….?

  1. Vastaa

   Laura

   Meeri: meillä on juurikin se Reiman 98, on kyllä tosi reilua mitoitusta.

 4. Vastaa

  Suvi

  Jonathanilta löytyy fleecehaalaria ainakin 110 kokoon ja oli reilukin meidän 4 vuotiaalle, ja hinta ei päätä huimannu 🙂

 5. Vastaa

  Oliviah

  Meillä on myös suurin osa toppavaatteista lähtenyt pesukoneen kautta kesäteloille. Nyt mennään Trollin villavuorisella haalarilla ja Ticketin rubbereilla. Yksi toppatakki- ja housut setti on “hätävarana”. Lunta meilläkin on vielä tosi paljon, mutta eiköhän tuo Juhannukseen mennessä taas sula;)

 6. Vastaa

  Saara Kautto

  Ja minä ostin neidille ensi talveksi Reiman fleecehaalarin kokoa 110… : )

 7. Vastaa

  Laura

  Oliviah:
  Oi, se Trollin villavuorihaalari on ihana! Robsulla oli se yksivuotiaana.

  Lumimäärä on kyllä valtava ja märkääkin alkaa olla. Eilisen perusteella laitan tänään taas Rubberin fleecevuorilla päiväkotiin. Henkilökunta kiitteli pukua kovasti, kun pärjää yhdellä kerroksella.

  Nyt on sitten hanskapulma, pitäisi olla täysin vedenpitävät toppahanskat :/ .

 8. Vastaa

  Perhonen

  Aika rohkea olet! Tuulisella säällä (kuten nytkin) pakkasen purevuus saattaa nollakeleilläkin nousta vastaamaan -10 asteen lukemia.
  Olihan se eilinen sää lämmin ja ihanan keväinen, mutta jääpi taas muutamaksi viikoksi nuo lämpimät kelit väliin ja on luvassa vielä pakkasta, lunta ja viimaa…Kevät on petollista aikaa, eikä takatalven mahdollisuus ole poissuljettu vielä toukokuussakaan. 🙁

 9. Vastaa

  Riikka

  Meillä oli molemmilla pojilla rubberit fleecellä aamupäivällä päällä kun oltiin ulkona pari tuntii. Tuulee kamalasti! Pojat kuitenkin aivan kuumia suorastaan kun sisälle tultiin! Joten hienosti tarkeni.
  Ja Saahan ne talvikamppeet aina takaisin kaivettua!

 10. Vastaa

  Laura

  Joo, puettiin suosiolla rubberi fleecellä mekin tänä aamuna. Tuuli on tosiaan jotain järkkyä tänään. Mutta lätäköitä on päivisin sen verran, että ei olisi mukava pukea talvihaalaria.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *