Nalle Puhin elokuva Uudet seikkailut Puolen hehtaarin metsässä- arvostelu

09/02/2012

WTP_oKeyArt-698x1024.jpg

ARVOSTELU ELOKUVASTA NALLE PUH – UUDET SEIKKAILUT PUOLEN HEHTAARIN METSÄSSÄ

WTP_oKeyArt

“Minityylin lapsijengi sai pakkaspäiviksi mieleisen tuotteen testattavaksi, Nalle Puhin elokuva Uudet seikkailut Puolen hehtaarin metsässä.
Käperryimme Siennan kanssa viltin alle sohvalle katsomaan elokuvaa pikkuveljen nukkuessa. Elokuvan ikäraja on 3-v, joten tämä osui ja upposi meillä ainakin totaalisesti.
Sienna oli ihan haltioissaan ja minusta oli huvittavaa seurata kuinka hän eläytyi ja jutteli samalla hahmoille ikäänkuin he tuntisivat hänet tai kuulisivat häntä 🙂
Näin latauksien ja tallenteiden aikakautena huomasin kuinka tärkeä itseasiassa se itse dvdkotelo oli lapselle. Sitä oli Siennan mielestä kiva katsella ja esitellä vieraille. Se teki elokuvan jotenkin vielä konkreettisemmaksi hänelle, kun se ei vaan tullut jostain tietokoneelta tai tallennettuna telkkarista, mistä meillä ainakin muuten useasti leffat/sarjat katsotaan.
Elokuvan kesto on 1h 3 min, joten pienetkin katsojat jaksavat hyvin keskittyä koko elokuvan ajan. Kaiken kaikkiaan elokuva oli tosi viihdyttävä, miellyttävällä ja Nalle Puhmaisella tapaa kerrottu tarina.”
Ullis

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *