Nosh Organics

22/07/2010

no1.jpg

no1
Nosh Organics on ihana uusi tulokas vauvanvaatemarkkinoille. Luomuinen, suloinen, iloinen ja suomalainen. Ensimmäinen mallisto on tullut myyntiin tänä kesänä ja jatkoa suunnitellaan jo kiivaasti. Ainakin suurempia kokoja saattaisi olla tulossa, ja niitähän me vauvattomat tahtoisimme, eikö totta?

Nosh Organics on suunnittelija Hanna Rannilan yritys. Hanna tahtoi tarjota ekologisuutta arvostaville vanhemmille mahdollisuuden pukea lapsensa erittäin korkealaatuisiin ja iloisen näköisiin design-vaatteisiin. Hanna on myös itse kahden lapsen äiti. Koko mallisto on luomupuuvillaa ja valmistettu Shanghaissa, ekologisiin lastenvaatteisiin erikoistuneessa tehtaassa. Yhteistyökumppanina suomalainen yritys, jolla on omaa henkilökuntaa Shanghaissa. “Yhteistyön avulla voimme olla varmoja tuotantojen korkeasta laadusta, sekä tehtaan kantamasta sosiaalisesta ja eettisestä vastuusta”, Hanna kertoo. Sukkatuotteilla on jo Reilun Kaupan sertifikaatti ja ne valmistaa Suomessa Sidoste oy.

nosh3
nosh1
nosh2

Jälleenmyyjät:

Sucette, Hoplaa, Nuttu, Lastenmuoti, Niilo Ilo, Ballot, Tiluuna, Naperonuttu, Metkula, Ipanalle, Anskun Nettivaate, Lasten Taikamaa, Gredelin, Muistojen taika, Wilmis ja Tinttaiita

Kuvat: Nosh Organics

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *