Nostalginen Rose Lille

16/03/2009

b66c461f59.jpg

b66c461f59

Jokin aika sitten, kun etsin vauvalle pieniä neulevaatteita netistä törmäsin tanskalaiseen Rose Lille -tuotemerkkiin. Päädyin tuolloin tilaamaan neulevaatteet muualta ja unohdin koko merkin. Tänään sain kuitenkin tiedon alennusmyynnin alkamisesta ja ensitalvea silmällä pitäen laitoin muutaman ihanan neulevaatteen tilaukseen. Alennuksen jälkeen ei kyllä ole enää hinnalla pilattuja vaatteita.

Rose Lille on siis tanskalainen vuonna 2007 perustettu tuotemerkki, jonka takana on suunnittelija Helle Mølgaard Jespersen. Merkiltä ilmestyy kahdesti vuodessa mallisto, joka sisältää toisiinsa helposti yhdisteltävissä olevia ihanan nostalgisia vaatteita 0-6 -vuotiaille lapsille. Kuvat kertokoot enemmän kuin sanat!

54bdac208a64f42a504294f9e8ec14b7687ee95e

Itse jään jo innolla odottamaan Rose Lillen uutta kesämallistoa ja toivon, että mallistosta löytyy ihanuuksia kesän häihin ja muihin juhliin.

www.roselille.dk

12 Comments

 1. Vastaa

  Marika

  Huoh! Löytyipäs nätit neulemekot. Täällä mietin hillitsenkö itseni vai en.. Ei ole tosiaan pahat hinnat noilla aleprosenteilla. Kiitos Heini vinkistä!

 2. Vastaa

  eeva

  Eivät olleet hinnalla pilattuja, mutta verottivat kyllä taas visaa ;-)…
  Kiitos vinkistä…sorruin kesken työpäivän ja pahasti…

 3. Vastaa

  Nilli

  Mä en ole koskaan tilannut ulkomaalaisilta sivuilta mitään. Nytkään mulle ei kerro paljon nuo summat on euroina, osaako joku sanoa? Aivan ihania mekkoja jne.!

 4. Vastaa

  Nilli

  Voi, kovasti tekisi nyt mieli tuolta tilailla 🙂 En vaan ymmärrä paljoa tuota tanskan kieltäkään…Englannin kielelle ei onnistu saamaan tuota mistä voi katsoa niitä vaatteita. Paljon on postarit?

 5. Vastaa

  Marika

  Nilli, voit tanskan kruunut vaihtaa euroiksi vaikka RatesFX:n sivuilla:
  http://www.ratesfx.com/rates/rate-converter.fi.html . Postikulut löytyivät muistaakseni etusivulta, kun klikkasi sitä brittilippua kielen vaihtamiseksi. Toivottavasti oli apua!

 6. Vastaa

  Heini

  Marikan neuvomaa valuuttamuunninta itsekin käytän. Postikulut on tosiaan melko suolaiset (195dkk), mutta kyseessä on vakuutettu paketti.
  Itse olin s-postitse putiikkiin yhteydessä ja kysyin postitusta ilman tuota vakuutusta ja seurantakoodia. Siinä on toki pieni riskinsä, mutta kymmeniä paketteja olen Tanskasta tilannut ja aina on perille tullut. Vakuudeton paketti Rose Lillestä onnistui ja on suunnilleen puolet halvempi.

 7. Vastaa

  Minnin äiti

  Hienoja, etenkin tykkään poikien puolesta.

 8. Vastaa

  Julis

  Mahtavat tanskalaiset pikku-putiiikit olla kummissaan kun aina yhtäkkiä useita tilauksia rysähtää kerralla Suomesta 🙂 En itsekään voinut vastustaa, aivan ihanat neulemekot ja paidat tilasin tytöille, mielestäni edullisesti. Onko kenelläkään aikaisempaa kokemusta merkistä ja laadusta?

 9. Vastaa

  Nilli

  Osaako joku sanoa kauanko toimitus kestää? Mä vieläkin pähkäilen 🙂

 10. Vastaa

  sanneli

  Oiiiii! Siis niin herkkuja! Mistä te näitä löydätte 🙂 Ja tosin menis aika moneen tilaisuuteen nuo vaatteet. Juhliin ja erilaisiin vähemmän juhlallisiinkin tilaisuuksiin..

 11. Vastaa

  maija78

  Ihania, nyt pitkän retrokauden jälkeen nuo on ihanan levollisia. Kastemekko olisi ihana…

 12. Vastaa

  chic mama

  LOOOOOVE them! So pretty, gosh, I´ve been adding products to my shopping cart one after another…..it didnt feel bad seeing the sum in crowns…until I went to convert it into EUROS! Oh, well….once in a lifetime!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *