Nukkumatin ruokaa: Piltti illan tullen

28/09/2009

piltti_taysjyvapastaa_ja_lihaa_2.jpg

Nälkä saattaa joskus herättää pienen ja vähän isommankin lapsen kesken unien. Aina iltapuuro ei riitä pitämään nälkää loitolla läpi yön, vaan tarvitaan tuhdimpaa murkinaa. Piltti on tuonut markkinoille uudet Illan tullen-lastenruoat, jotka on kehitetty pitämään pikkumahat kylläisinä pidempään.

Puolitoistavuotias Robin maisteli täysjyväpastaa ja naudanlihaa ennen päiväunia ja unet pitenivät  vajaalla puolella tunnilla, toimii siis.

Uutuustuotteet sisältävät erityisen paljon pitkäketjuisia hiilihydraatteja, jotka vapauttavat energiaa pitkään ja tasaisesti. Lue lisää täältä .

piltti_taysjyvapastaa_ja_lihaa_2piltti_taysjyvapastaa_ja_naudanlihaa

(Kuvat Nestle)

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

6 Comments

 1. Vastaa

  Tanja

  Oliko yhden kerran kokemus tuo unien pidentyminen? Mietin et oliko sattumaa vai ihan tosissaanko unet piteni pysyvästi?

  Meillä 7-kuinen on syönyt useinkin illan tullen-evästä eikä kyllä vaikuttanut nukkumiseen mitenkään:)

  1. Vastaa

   Laura

   Tanja: tämä oli tosiaan yhden kerran kokeilu, meillä syödään yleensä kotiruokaa. Uskon unien pitenemisen johtuneen enemmän siitä, että Illan tullen-ruoka maittoi melkoisen hyvin ja iso purkki tyhjeni lähes kokonaan.

 2. Vastaa

  Kotiäitee

  Yleensäkkin täysjyvä ja kunnon proteiini pitää kylläisenä pidempään, kun moni muu ruoka. Kotona vastaavia ruokia saa tehtyä, kun korvaa tavismakaronin täysjyvällä ja laittaa sekaan kasvista ja hyvälaatuista proteiinia. Monesti pihvi yms. liha pitää nälän pidempään pois, kun kevyemmät proteiinit. Sen takia uskon, että näihin on laitettu paistilihaa.

 3. Vastaa

  Misupai

  Kiva idea, pitäisi varmaan testata. Mutta meillä ei oikein tahdo entiset purkkiherkut maistua! Olisi niin kätevää tien päälläkin kaivaa purkki kassista, niin ei tarvitsisi miettiä mistä saa 1v7 kk ikäiselle sopivaa evästä!

 4. Vastaa

  NinnuLi

  Meiänkään 1v8kk:lle ei oikein purkkiruoat enää maistu.. Kuitenkin noista toi isompi hotkittiin hetkessä ! En huomannu, et oli mikään illan tullen juttu, joten en osannu tarkkailla uniakaan. 🙂

 5. Vastaa

  Kotiäitee

  Nuo isot piltit on käteviä matkaeväitä vähän isommalle lapselle, kun ovat ainoita, jotka oikeasti maistuvat ihmisenruualla (omasta ja pojan mielestä) 😀 . Käteviä myös kotona kaapissa varoiksi joskus jos tulee kotiin ruoka-aikaan eikä ruoka ole valmiina ja päikkäriaikain alkaisi lähestyä.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *