Oi ihana marraskuu!

15/11/2009

IMG_2910.jpg

Mitä saadaan kun yhdistetään puolitoistavuotias, puiston ainoa kuralammikko sekä ei niin valpas vahtija? Oikea vastaus on joka äidin kauhu, kurasaurus!

IMG_2910

Kuvan lapsi ei suinkaan itke sotkeentuneita vaatteitaan tai rattaitaan, vaan sitä, että mahtava leikki piti jättää kesken. Muuten olisi saanut jatkuakin, mutta kuravellin juominen oli ratkaiseva tekijä stopin pistämiselle.

No, tulipahan testattua ulkovaatetuksen vedenpitävyys oikein perinpohjaisesti. Tulos: Minymo-haalari sekä Molon hanskat kestävät vettä täydellisesti, sukat kastuivat nahkakengissä kyllä.

IMG_2908IMG_2914IMG_2936 

ps. Ja tätä lajiahan piisaa sitten monta vuotta, todisteena tämä Ananan mahtava mutapostaus.

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

10 Comments

 1. Vastaa

  Miikkis

  Voi pikkuista kurasaurusta 🙂 Onneksi haalari ja hanskat kestävät menoa. Ensi kerralla goret jalkaan!

 2. Vastaa

  Misupai

  OiOI! Meillä näky oli samanmoinen tänään iltaulkoilun jäljiltä. Neiti 1v8kk ei millään malttanut olla erossa puiston nurmikkokummusta=mutainen. No, onneksi sen jälkeen tajusi mennä uimaan vesilammikkoon, kiitos siitä. Mutta enpä viitsi kieltääkään, kun kerran varusteet on tuollaiseen menoon tarkoitettu!

 3. Vastaa

  Niina

  Meidän pian 4-v. yhä rakastaa hiekkalaatikkoleikkejä, tonkii syviä kuoppia ja pyörii siellä joka päivä kesät talvet (noh, hetken lumi ehkä taas toivottavasti peittää hiekat ja kurat.) Huuhdon haalarin päiväkotipäivän päätteeksi _aina._ Tietääkö joku muuten, mitä on spray-pesuaine, jolla päiväkodissa kurat pestään?

 4. Vastaa

  Adeleide

  Ihanan realistinen marraskuu-kuva, kiitos! 🙂

  1. Vastaa

   Laura

   Adeleide, arvaan, ettei käy kateeks 🙂 .

 5. Vastaa

  Päivi*

  Kääk! Kiva poimia tuollaisia kurapeikkoja auton ja kärryjen kyytiin puistoista ja pihoilta.

 6. Vastaa

  Nina

  Onpas rapainen kaveri;) Ja julma äiti sitten keskeytti lapsen leikit. Kyllä muakin itkettäisi.

 7. Vastaa

  Katri

  Komppaan Ninaan – leikit keskeytetty. Nyt on kyllä tosi ihanaa hakea 4 vuotias poika päiväkodista, tänään oli Ticketin rubber rain täysin mudan peitossa, samoin goretexit. Oliskohan autoon jotain sellaista turvaistuinta, joka imaisisi kurat pois ja desinfioisi samalla:)
  Kummasti ne lapset löytävät pihan ainoat lätäköt ja mutaisimmat paikat. On varmaan joku sisään rakennettu tutka:)

  1. Vastaa

   Laura

   Tunnustan, olin julma leikinkeskeyttäjä-äiti. Normaalisti annan poikien kyllä möyriä, mutta nyt ei oltu ihan asianmukaisesti varustauduttu, kun oli täysin kuiva keli tuota lammikkoa lukuunottamatta.
   Nyt kyllä hiukka harmittaa, että ehdin putsata Robinin naaman ennen kuvan räpsäytystä, se olisi ollut nimittäin näkemisen arvoinen mutanaamio.

 8. Vastaa

  Adeleide

  Laura, ei varsinaisesti 😉
  Mutta välillä iskee kauhea koti-ikävä kun kuvittelen Suomen olevan lunta pullollaan ja silloin tuollainen kurakuva on oikein hyvä tiputus maan pinnalle. 🙂

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *