Oikea talvi-ilta vesisateessa

01/12/2017

lidl talvi ilta 3 of 5 - Oikea talvi-ilta vesisateessa

Ulkona on mustaa ja märkää. Vettä sataa kaatamalla, tihkuna, rännänomaisena, isoina kylminä pisaroina ja kaikkina välimalleina aamusta iltaan. Jouluun on enää muutama viikko, mutta joulutunnelman saavuttamiseen tarvittaisiin varmaan ultrajuoksu. Joulumusiikki ei ärsytä ketään, koska sää ärsyttää kaikkia.

Pimeä ja sateinen itäinen Helsinki vilahtelee auton ikkunasta tuulilasinpyyhkijöiden taistelun takaa. Suuren parkkipaikan takana häämöttää halli, johon suuntaamme. Sisällä on lämmintä ja valoisaa. Saamme joulupukin apuri -pipot päähän ja avaamme painavan oven. Astumme taikamaailmaan. Jalan alla on oikeaa lunta, poskea nipistää pakkanen, ohi pyrähtää lapsia potkukelkalla. Glögi höyryää mukeissa ja lapset kurkottavat lisää pullaa ja joululimpparia.

Pienimmät peruuttavat vanhempiensa taakse kun valkopartainen joulupukki tervehtii väkeä. Liukurimäessä punaposkisia touhuajia ja joku uskaltaa kurkistaa igluun. Jossain haukkuu koitra. Missä?

Husky-valjakko kiinnostaa kaikkia. Jokainen vuorollaan, pienempi isomman syliin. Malttamattomat koirat tahtovat jo liikkeelle ja luvan saatuaan ampaisevat hallin ympäri lumi pöllyten.

Lopuksi joulupukki ottaa vieraansa vastaan perhe kerrallaan. Kiltit saavat kiltteystodisuksen ja lahjan, äiti valokuvan.

Ehkä se joulu tulee sittenkin!

 

Tapahtuman järjesti Lidl.

Lidl -jouluneuleet ja muut joulutuotteet ovat saapuneet kauppoihin.

Winter World Helsinki nettisivut

LIDL 171122 HenriJuvonen 0090 - Oikea talvi-ilta vesisateessa
kuva: Henri Juvonen
LIDL 171122 HenriJuvonen 0134 - Oikea talvi-ilta vesisateessa
kuva: Henri Juvonen
LIDL 171122 HenriJuvonen 0228 - Oikea talvi-ilta vesisateessa
kuva: Henri Juvonen

lidl talvi ilta 2 of 5 - Oikea talvi-ilta vesisateessa lidl talvi ilta 5 of 5 - Oikea talvi-ilta vesisateessa lidl talvi ilta 4 of 5 - Oikea talvi-ilta vesisateessa lidl talvi ilta 1 of 5 - Oikea talvi-ilta vesisateessa

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *