Oletkos käynyt jo Rullassa?

25/03/2009

img_9829-1024x768.jpg

rullalogo_pieni1“Finlaysonilla oli ennen Rullaamo. Kehruukoneissa lanka puolattiin puolille ja juoksutettiin niiltä rullille. Nyt rullaamo on jotain aivan muuta: värikäs lastenkulttuurikeskus, jossa kehrätään ideoita ja pannaan elämä ja kulttuuri rullaamaan!”

Meidän isyyslomaileva iskä ja kolme vanhinta veljestä tekivät tänään ensimmäisen, vaan ei takuulla viimeisen vierailun Tampereen lastenkulttuurikeskus Rullaan. Rulla on siis lapsille suunnattu kulttuurikeskus, jonka on näyttelytilassa on esillä niin lasten omia töitä kuin ammattilaistenkin lapsille suunnattuja näyttelyitä. Lisäksi Rullassa on erilaista vaihtuvaa ohjelmaa ja pajatoimintaa.

Tällä hetkellä Rullassa on avoinna vauvojen ja taaperoiden oma vedenalainen maailma, jossa pääsee tutustumaan erilaisiin vedeneläviin ja ihmeellisiin ääniin. Tämä oli erityisesti taaperomme mieleen.

img_9829

Lisäksi Rullassa pääsee 10.3-19.4.2009 tutustumaan Asterixin maailmaan  Kautta Teutateksen- näyttelyn puitteissa.Näyttelyssä voi astua druidin majaan, kokeilla mitä hiidenkivi painaa, sekä osallistua päättymättömän sarjakuvan luomiseen, tehdä omia käännöksiä latinalaisista sananlaskuista sekä gallialaistaa oman nimensä. Näyttelyn kerrotaan soveltuvan parhaiten 7-12-vuotiaille, mutta kyllä vaan meidän pian 6-vuotta täyttävä esikoinen ja 4-vuotias keskimmäinen olivat erittäin kiinnostuneita näyttelystä.

img_9830img_9831img_9832img_9833img_9834img_9842

Meidän pojat tykästyi paikkaan niin, että varmasti tullaan vierailemaan Rullassa useamminkin. Rulla sijaitsee katutasossa, joten myös rattailla on helppo mennä sisään. Mikä parasta, Rullaan pääsee aivan ilmaiseksi! Tämä positiivista sen vuoksi, että niin monet lapsille suunnatut menopaikat nielevät melkoisen summan sisäänpääsymaksuillaan.

Rullan vaihtuvaa ohjelmaa voi seurata Tampereen kaupungin nettisivuilta tai Aamulehden menovinkeistä.

Lastenkulttuurikeskus Rulla
Finlaysoninkuja 6
Aukioloajat ti – pe 9 – 14, la – su 11 – 16, ma sekä arkipyhinä kiinni.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *