Onnea on…

17/07/2009

img 0781 300x225 - Onnea on...

…ensimmäinen ajelu uudella fillarilla.

img_0781 Mielenkiinnosta kyselen, millaisia pyöriä teidän eskari- ja koulutulokasikäisillä on? Löytyykö jo vaihteita tms. lisäjuttuja?

Rasmus sai nyt ensimmäisen “isojen” pyörän, jossa on vaihteet eikä jalkajarrua lainkaan. Hyvin lähti sujumaan pyöräily onneksi heti, vauhti on tosin melko kova.

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

3 Comments

 1. Vastaa

  Mirja

  Meillä on syksyllä kouluun menevällä 24 tuumainen ja 24 vaihteinen käsijarruilla oleva maasturi. Mutta meillä poika on jo 140cm pitkä…. ja harjoitellut vaihdepyörillä jo pari vuotta ja lisäksi harrastaa moottoripyöräilyä ja cart autoilla ajamista…

 2. Vastaa

  Irene

  Meillä taas alakouluikäisillä tytöillä on ihan peruspyörät (tunturin). Kolmella vaihteella ja jalkajarrulla. Tytöille tärkeintä valinnassa oli väri 😉 Ja eteen täytyi saada kivat korit.

 3. Vastaa

  Essi

  Meillä tokalle menevällä on jo kolmatta vuotta kolmivaihteinen 20 tuumainen liila Tunturi, vuoden päästä saa varmaan uuden isomman pyörän. Kuusivuotiaalla on vielä 16 tuumainen vaihteeton. Kolmivuotiaalla on 12 tuumainen vaihteeton apupyörillä.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *