Päänvaivaa tuottavat kevätkäsineet

03/04/2009

hpim2918-300x225.jpg

Tähänastisen äitiurani hankalin pukemispulma on ollut pienten hanskaongelma. Mini-ihmiset kun eivät pidä käsineistä, eivätkä anna niitä myöskään mielellään pukea. Ja ymmärtäähän tuon, sillä hanskat hankaloittavat toimimista ulkona merkittävästi.

Kokeilin Reiman minitec-käsineitä  Robinille ja vaikuttavat oikein hyviltä. Vetoketju aukeaa tarpeeksi alas, jotta pukeminen on helppoa ja hanskan saa tukevasti paikoilleen säätöremmin avulla. Reimatec-materiaali pitää myös kädet kuivina.

hpim2918

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

10 Comments

 1. Vastaa

  Marika

  Meillä on Minitecit olleet ihan supersuosikit pienikätisellä esikoistytöllä, käytössä siis vieläkin isoin koko. Tosiaan helppo pukea, pysyvät hyvin kädessä ja notkeat pikkuisen kädessä.

 2. Vastaa

  Helmi

  Meilläkin luotetaan miniteceihin, on toiminut meillä aivan loistavasti! Mutta mistä olet löytänyt ne punaisena? Harkitsen meidän pojalle punaisia asusteita ruskean ticketin kaveriksi…

 3. Vastaa

  Salla

  NOi ei ole sitten uimahanskat, vetoketjusta on lopulta meillä hiipiniyt kosteus sisään, mutta toki ei ihan heti 🙂
  Ja vastaavia oli HansCompanylta, itse ostin Sokokselta. 9.9e, vaaleanpunasia, tummansinisiä ja ruskeita oli ja vetoketju aukeaa myös. Mutta malli oli vähän kapeampi, parempi meille kun reiman talvihanskat vähän leveät 🙂

 4. Vastaa

  Ninnu

  Ideana noi mini tecit ihan loistava, mutta toimivuus -0. Kosteassa toimii jotenkin, mutta ei sitten yhtään lätäkkö leikeissä 🙁 Ei meillä eikä usealla ystäviemme lapsilla. Aina sormet märät ulkoilun päätteeksi.
  Luotettavin ollut Reima Tec normaali rukkanen 0-kokoisena taaperolle 🙂 Varren kääntää kämmenosan päälle käteen laittaessa, niin johan käy näppärästi.

 5. Vastaa

  Adeleide

  Meillä taas käsineet (juurikin nuo Reiman minitecit) on tällä hetkellä kovassa huudossa kun tyttö tykkää opetella itse pukemista. Tyttö siis tuo käsineet äidille ja komentaa “avaa” ja kun vetoketju on avattu, lykkii kättä niin kauan sisään kunnes peukalokin on oikealla paikallaan ja sen jälkeen äitiä komennetaan sulkemaan vetoketju.

  Nyt kaikkein märimmillä keleillä ollaan tosin käytetty pihalla niitä Reimatecin käsineitä, joissa ei ole vetoketjua. Tyttö nimittäin uittaa käsiään rannetta myöten lammikossa loiskutellen vettä ympäriinsä ja ilman vetoketjua oleva malli pitää tietysti vettä paremmin (kädet on olleet joka kerta kuivat!).

 6. Vastaa

  anana

  Meillä on myös minitecit ja muuta huonoa sanottavaa ei ole paitsi että eivät pidä vettä. Kädet on takuuvarmasti märkänä jos kosteutta on. Jos haluaa vastaavat hanskat halvemmalla, on ainakin Sokkarilla ja Tarjoustalossa myynnissä alle kympillä ihan samanlaiset mutta toisen valmistajan hanskat. Ominaisuudet ovat yhtenevät.

 7. Vastaa

  marjuli

  Sama harmittaa täälläkin, kun eivät vettä pidä. Eilisellä kauppareissulla tyttö oli uittanut käsiään hetken lammikossa ja läpihän ne kastuivat. Oudointa oli se, ettei vesi näyttänyt menneen niinkään vetoketjun kautta, vaan kärjen saumoista. Ja peukalon.

  Muuten hyvät hanskat, helppo pukea ja sopivat pieneen käteen mukavasti. Kauan näistä haaveilin eikä ollut varaa ostaa, mutta onneksi mummo lopulta osti. Nyt harmittaa, kun lätäkköhommiin täytyy kai hankkia taas sitten uudet…

  1. Vastaa

   Laura

   Meillä ei ole vielä näistä miniteceistä kuin parin päivän kokemus, mutta toistaiseksi ovat pitäneet vettä. Rasmuksella ainoat kädet kuivina pitäneet hanskat ovat olleet Reimatecin.

 8. Vastaa

  Ninnu

  Nämä minitec:ithän ei ole teipattuja, eli siksi ei pidä vettä.
  Tällaisen vastauksen sain reimalta, kun sinne reklamoin mitec hanskoista, jotka kastuu heti.
  Olin ihan äimän käkenä, että kuinka tuotteeseen voi laittaa Tec, jos kuitenkin vastaa Reimaa, eikä Reimatec:iä. Mutta onneksi on ne reimatec tavalliset rukkaset, jotka aivan loistavat ihaniin lätäkkö hommiin 🙂

  Laura, osaatko sanoa äkkiseltään saako tuota raidallista ihanuus ticketin pukua 140cm jostain ?

 9. Vastaa

  Helmi

  Meillä oli viime kesänä/syksynä jo pojalla käytössä minitecit. Konttaili pihalla lätäköissä ja kädet oli kyllä aina kuivat. Myös talvi minitecit on pitäneet kädet kuivina…

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *