Pääsiäinen lähestyy

08/04/2011

pääsiäisaamiainen4.3.2011-036-683x1024.jpg

pääsiäisaamiainen4.3.2011 036

Kävin muutama viikko takaperin tutustumassa  Fazerin ja Tiimarin pääsiäistuotteisiin. Tilaisuudessa pääsi maistelemaan suklaita ja askartelemaan Tiimarin askartelutarvikkeilla pääsiäiskoristeita.

IMG_2665

Inspiroiduin Fazerin 115-vuotisjuhliaan viettävästä Mignon-munasta ja päätin koristella oman blingbling-version.

Käytin kuumaliimapistoolia ja erilaisia muovihelmiä ja paljettikoristeita.En ollut koskaan aikaisemmin käyttänyt tuollaista liimapyssyä, mutta se olikin todella näppärä laite.

Lasten kanssa on kuitenkin ehkä helpompi ja turvallisempi liimailla käyttäen perinteistä Erikeeperiä.

Rakastan Mignon-suklaata ja ilokseni sain tietää, että sitä myydään myös konvehteina. Vaikka itselläni ei valitettavasti tee tiukkaakaan syödä kokonaista Mignonia.

Fazerin sivuilla voit käydä lukemassa Mignon-munan historiasta ja valmistuksesta.

IMG_2662

Sain kotiinviemisiksi kassillisen suklaaherkkuja ja Tiimarin hauskan kanakoristeen ja pääsiäismunarasian, johon kukko käy taatusti munimassa.

IMG_0878

Istutin jo innoissani pääsiäisruohonkin, tykkään tuosta leveälehtisestä ohrasta. Itää parissa päivässä ja pysyy hyvänä. Ylempi kuva otettu keskiviikkona ja tänään ohra oli jo näin pitkää.

Onkos teillä pääsiäiskoristelut jo aloitettu?

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

6 Comments

 1. Vastaa

  elsa

  Heh, oltiinkohan me samassa tilaisuudessa? Itselläni on jo pääsiäismunaähky, sillä rohmusin sitten raskaanaolevan oikeudella himppasen enemmän noita munia mukaan. Sama posliinikukko/kana? koristaa täälläkin olohuonetta, on jo koristanut sen verta kauan, että mulla meni pääsiäisen ajankohta sekaisin ja luulin sen olevan maaliskuussa 😀

 2. Vastaa

  tanja

  taallakin vannotaan liimapyssyn nimeen – eipa taida olla montaakaan askartelu-/kodinparannushommaa josta en liimapyssytta selvia vaikka vaarallinen rakkinehan tuo on; liima tosiaan on nimensa mukaisesti kuumaa 😉

 3. Vastaa

  Laura

  Moikka elsa! Varmaan sitten ollaan oltu. Ens kerralla sanotaan moit.

  tanja: juu aivan huippulaite! Sopii tämmöselle hiukan kärsimättömälle askartelijalle, valmista tulee heti.

 4. Vastaa

  miroin

  kiva huomata, että jollain toisellakin käy kukkomunimassa pääsiäisenä, meillä se kävi aina munimassa pipoon joka oli sängyn alla 🙂 ja niin se käy edelleenkin meidän lasten sänkyjen alla munimassa.

 5. Vastaa

  Sanna

  Minäkin olin tuolla! Taidettiin jutellakin, vaikka en tiennyt, kenen kanssa juttelen. Hassua! Ens kerralla sanotaan päivää. 😉
  Olen visusti jemmannut tilaisuudesta saatua konvehtirasiaa ja koristeltuja mignonmunia, mutta pianhan niitä saa popsia!
  Täytyypä muistaa myös ostaa ruohonsiemeniä.

 6. Vastaa

  Laura

  miroin:
  Meillä perheen isä herää aikaisin ja piilottelee yllätyksiä pitkin kämppää ja lapset saavat herättyään kartan.

  Sanna: hauska sattuma, ehdottomasti sanotaan päivät ensi kerralla. Mulla ei todellakaan Mignon-konvehdit pysyneet jemmassa kuin viikonloppuun saakka, maailman ehkä toisiksi parasta suklaata.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *