Päivän pelastajat

07/03/2009

25042505-300x200.jpg
Tätä kaveria ei ihan heti uskoisi sairaaksi.
Tätä kaveria ei ihan heti uskoisi sairaaksi.

Ensinnäkin pahoittelut, tämä menee nyt vähän blogin aihepiirin ohi, vaikka toki itse aihe , eli sairastelu on varmaankin erittäin ajankohtainen monessa lapsiperheessä.

Mies lähti torstaina Köpikseen ja tietenkin Robin (kohta yksi vuotta) tuli heti kipeäksi. Pähkäilin pari päivää pienen röhisevän kuumepotilaan kanssa kotona miettien, koska olisi oikea aika lähteä lääkäriin. Tänä aamuna mies tekstasi, että hän uskoo taudin olevan ihan tavallista virusflunssaa. Siltä istumalta otin puhelimen ja soitin Ruusulaan, Lasten ja Nuorten lääkäriasemalle. Saimme ajan parin tunnin päähän ja vastaanotolla lääkäri totesi tutkittuaan kyseessä olevan keuhkoputkentulehdus. Eli taas kerran äidinvaisto oli oikeassa.

Ruusulassa on aina myös lasten mielestä tosi hauskaa, kun vastaanoton “tytöt” ovat  mukavia ja jaksavat kiireessäkin huomioida pikkupotilaita. Muutamat kerrat olemme käyneet “turhaan”, eli mitään varsinaista sairautta ei ole löytynyt, mutta joka kerta poistuessa on ollut parempi olo kuin tullessa.

pamol_tuotekuva_11Kotona loistava apu kuumeeseen ja särkyyn on ollut Pamol F , banaaninmakuinen liukeneva tablettilääke. Robin on ottanut sen täysin mukinoitta ja lääke on myös toiminut erinomaisen nopeasti.

www.pamol.fi  

www.ruusula.fi

 

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *