Päivän pikkulöydöt

19/03/2009

hpim2657-150x150.jpg

Pyörähdimme aamulla koko perheen voimin keskustan Stockmannilla hankkimassa Rasmuksen huoneeseen parit sisustusjutut. Samalla reissulla tein myös kaksi hauskaa löytöä, Djecon puisen eläinpalapelin sekä kattausosaston löytökorista synttärikakkuun kynttilät. Nyt vaan pitäisi päättää, kumman pojan kakkuun kynttilät laitetaan.

hpim2657hpim2660hpim2653   

Lastenosastolla kierrellessä tuli oikein keväinen ja jopa kesäinen olo, sillä aika paljon oli ihan helteisiinkin sopivia vaatteita esillä.

Aurinkoista päivää kaikille! t. Laura ja pojat

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

3 Comments

 1. Vastaa

  Helmi

  Noin hauskat koristeet tulee tietenkin laittaa molempien kakkuihin! Itse roudasin samanlaiset (vaan hieman hempeämmän väriset) ulkomailta. Hyvä tietää, että herra Stockmann voi autttaa jatkossa tässäkin asiassa.

 2. Vastaa

  Suvi

  Hei Laura,
  kävimme tänään Stockalla, missä törmäsin “tuttuihin”, eli näin sinut & Robinin lastenosastolla. Kiinnititteni huomioni ensisijaisesti tyylikkyydellänne; ja hieman hämmästyin, miten pieni, siro ja kunis sinä itsekin olet.
  Djecon palapelit, ja oikeastaan koko heidän tuotantonsa on kivaa niin ulkoasuiltaan kun funktioltaankin.
  Olen itse 2-v. pojanvesselin äiti, taloustilanteemme on niukka, mutta satsaamme periaatteella “less is more”; ajattomiin ja laadukkaisiin perusvaatteisiin, joskus piristettynä ripauksella trendikkyyttä.
  Bloginne avulla olen tehnyt monia kivoja löytöjä ja muutamia hankintoja on mietinnässä. Tämä on yksi harvoja blogeja, mitä seuraan ihan säännöllisesti!

  Onnea vieä 1-vuotiaalle!
  Kevätiloa perheellenne & kaikille lukijoille!

  Ps. En muista onko täällä mainittu englantilaista “The white companya”, punnan kurssin huomioiden sieltä löytyy kivoja juttuja myös lapsille.

 3. Vastaa

  Laura

  Moikka Suvi,
  Oisit tullu vetämään hihasta:)
  Haahuiltiin siellä Robinin kanssa etsiskelemässä kaikkia tarpeellisia pikkujuttuja, kuten nokkamukin kahvoja.

  Mukavaa kevättä myös sinulle ja pojallesi, kaksivuotiaat ovat mahtavia!
  t. Laura
  ps. kiitos kauppavinkistä, täytyypä tutustua.
  pps. Robin kiittää onnitteluista!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *