Pakkaspäiviä

24/01/2010

talvi1.jpg

talvi1

Ilmastonmuutos on tullut. Tai ainakin ilmasta puhumisen muutos. Ennen mietittiin niitä kesiä: tuliko vettä, oliko hellettä, koska saatiin peruna maahan ja miten se osui se lomasää. Nyt voi puhua talvesta. Sukset ja luistimet ovat kadonneet kauppojen hyllyiltä, kouluun pääsee vaikka potkukelkalla ja lunta riittää välillä riesaksi saakka.

talvi5

Tänä vuonna ei tammikuussa tarvittu kuravaatteita, villaa kyllä. Ulkona on satumaisen kaunista, eikä tavallisella kauppamatkalla maisemista tiedä onko lähikaupan kulmilla vai lapinlomalla.

talvi3

PS: Tuo punainen Polarn O. Pyretin haalari on varsinainen ihmepuku. Se on kokoa 92 ja käytössä nyt toista talvea samalla lapsella. Viime talvena lahkeissa oli reilummin pituutta, mutta ei kuitenkaan niin paljoa, että lahje olisi jäänyt jalan alle. Nyt hihat ovat jo aika naftit, mutta resori antaa vähän anteeksi ja hanska voi laittaa aina hihan päälle. Sisävaatekoko on tällä välin kasvanut 86 -> 98. Viime talvena toisena pukuna oli Reimatec 86, nyt Ticket to Heaven 92.


By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

5 Comments

 1. Vastaa

  Misupai

  Uskomatonta, että teillä tuon kokoinen puku vielä mahtuu! Meillä on se yksivetskarinen viimetalven malli kokoa 86, jossa tuntuu olevan toosi lyhyt selkä tai sit se on muuten vaan nihkeä pukea… Ei voida käyttää välikerrosten kans, vain sisäkerros. Reiman 92 on paljon paremman kokoinen villojen kanssa. Neidin sisävaatteet on kuitenkin linjalla 86-92… Päiväkodissa sanoivat, että tosi hankala pukea fleecevuorin takia 🙁

 2. Vastaa

  Finette

  Totta, pitkästä aikaa ihana “oikea” talvi täällä pääkaupunkiseudullakin! 🙂

  Ja siitä kuulisi Minityylissä enemmänkin.

  Kun on hiihdetty, luisteltu, lasketeltu, niin miten on tyylin laita? Antakaa nyt upeimmat muotivinkit hiihtolomaviikoille mm. nappuloiden rinnemuodista, ym.

  Kuvia, kuvia, please! Kiitos!

  1. Vastaa

   Laura

   Meidän perhe ei laskettele, mutta mulla on Finette heti yksi tärppi sulle, tai siis pojille: Poivre Blancilla on upea karvahattu, saattaa ehkä vielä löytyä Ziccosta. Sillä hurmaantuu koko tunturi tai vaara.

 3. Vastaa

  Sari

  Misupai, ihme juttu. Varmaan tuo kaksivetskarisen baggiemaisuus venyttää käyttöaikaa. Isommalla on meilläkin perusmalli ja selkämitta saattaa riittää kevääseen. Tai sitten ei.

  Finette, kiitos vinkistä!

 4. Vastaa

  Finette

  Laura, Poivrella oli taas ihana mallisto!!! Hatut voisi olla enemmän AfterSKi, mä en anna poikien laskea ilman kypärää ja siihen on kypärähattu.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *