Pallo pyörimään taas

11/06/2010

futarin-jalka.jpg

Tiedettiin jo odotusaikana, että esikoisesta tulee futari; eihän tuosta säärikuvasta voinut erehtyä, vai mitä?

futarin jalka

Toden teolla “ura” pääsi käyntiin vuonna 2006 HJK:n kesäfutiskoulussa. Ihan huikean hauska koulu muuten, suosittelemme!

futiskoululainen vm. 2006
futiskoululainen vm. 2006

Nyt on kotiseuraksi vakiintunut oma lähiseuramme PPJ, jonka huomassa lähdetään tavoittelemaan ensimmäistä kertaa menestystä Helsinki Cupissa heinäkuussa.

Mitalit ja vihreät kortit ripustetaan kunniapaikalle huoneessa. Ikean vaijeri käy loistavasti tarkoitukseen.
Mitalit ja vihreät kortit ripustetaan kunniapaikalle huoneessa. Ikean vaijeri käy loistavasti tarkoitukseen.

Tänään tapitetaan tietenkin jalkapallon MM-kisojen avajaisia.

pallo

Sisätiloissa kotona ei oikeastaan kannattaisi pelata futista, mutta ehkä tästä saisi tehtyä tarpeeksi vaarattoman pallon?

futisteippi1

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

3 Comments

 1. Vastaa

  Finette

  Ekat matsit nähty! 🙂
  Juu, samanlaista intoa täälläkin vm. 02:lla. Tosin olisikin ainoa harrastus! Tie kävi tennispallosta futispalloon, mutta koska urheilua harrastetaan mieluiten joka päivä tai koko päivän, niin lajejakin on kehkeytynyt muutama. Hyvä niin, en valita, kuin joskus “taksikuskin” osasta. =D

 2. Vastaa

  Kotiäitee

  Minä jo kuvittelin, kun tän postauksen aukasin, että täällä ois tulevia vauva-uutisia, mutta ei sentään 😀 . Ensimmäisenä silmät nauliutu tuohon ultrakuvaan. Meillä on meidän pienelle sisäfutarille ollut ikean pehmopallo potkuteltavaksi. Sillä ei vahinkoa ole koriste-esineille syntynyt, kun kovia potkuja sillä ei saa tehtyä 🙂 .

  Kuulisin muutenkin mielelläni postauksia lasten harrastuksista, kun meidän esikolle tarvis varmaan alkaa miettiä, että jos se syksyllä haluaisi jotain alkaa harrastella.

 3. Vastaa

  Laura

  Heh Kotiäitee, ei sentään. Pikkuinen mimmiliigan edustaja siintää kyllä haaveissa, mutta nyt on elämä kahden pojan äitinä sen verran hektistä, että täytyy hillitä kuumeilua toistaiseksi.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *