Paratiisilomalle lasten kanssa?

05/03/2018

N7 e1520242246898 - Paratiisilomalle lasten kanssa?

nikoi island 681x454 - Paratiisilomalle lasten kanssa?Nikoi Island (kuva)

Ollaan kokeiltu perheenä rantalomaa, Bamse-lomaa, kaupunkilomaa ja risteilylomaa. Kokeilematta vielä on safari, huvilan vuokraus (en haluu) ja täydellinen paratiisiloma (haluun).

Täydellinen paratiisiloma olisi mielestäni sellainen, jossa lapsilla olisi mielekästä tekemistä, luonto olisi kaunis, ruoka hyvää, vesi kirkasta ja hiekka puhdasta. Eikä mielellään tarvitsisi pakata paljon mitään. Eikä pitkää päivälentoa kohteeseen. Niin ja osan lomasta voisi viettää kaupungin sykkeessä.

Katselin netistä kesälomamatkoja Euroopan aurinkokohteisiin isoimpien matkanjärjestäjien sivuilta. Meidän viisihenkiseltä perheeltä viikon reissu hyvässä hotellissa maksaisi niin hirvittävästi, että samalla rahalla lentää jo aivan toiselle puolelle maailmaa todellisiin luksuskohteisiin. Monet suurperheet vuokraavat talon tai huvilan. Meitä ei taas huvita kokata ja siivota lomalla, eikä ehkä myökään olla aivan eristyksissä muista ihmisistä.  Hotelleissa taas miinuksena on, että joudumme yleensä ottamaan kaksi huonetta, mikä tulee kalliiksi.

Ihastuin Singaporeen viime vuoden lopulla siellä käydessämme. Erityisesti siisteys ja palvelutaso olivat positiivisia juttuja. Lapsiperheelle löytyy paljon tekemistä. Mies kaipailee rauhallisempaa menoa rankan opiskelu- ja työkevään päätteeksi. Löysin tutun suosituksesta Singaporen ulkopuolella sijaitsevan Nikoi Island -saaren, jossa voisi viettää ensin muutaman päivän täydellisen rauhallista rantaelämää ja siirtyä siitä suurkaupungin sykkeeseen. Uskon, että tämä kombo olisi täydellinen unelmalomani.

Haluaisin kuulla millaisia teidän onnistuneimmat lomat ovat olleet?

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

3 Comments

 1. Vastaa

  maija78

  Meidän perheellä (aika samanmoinen kombo kuin teilläkin) on krooninen matkakuume. Aina pitää olla jotain mitä odottaa. Rahallahan saisi vaikka ja mitä ja vaikka ja kuinka paljon, mutta raha ei valitettavasti kasva puissa. (ja vaikka kasvaisikin, on kasvukausi täällä Suomessa kovin lyhyt). Kolmannen lapsen myötä on taas loman tarvekin kroonista, aikamoista hullunmyllyä arki välillä on. Olen monesti manannut sitä että kaikesta tulee heti kalliimpaa ja vaikeampaa kun lapsia on kolme (saati useampi), on sitten kyse valmismatkasta tai laivaristeilystä.
  Lämpö on meidän lomien ykköstoive. ja varsinkin kun lämpöä kaipaa eniten talvella, joutuu matkustamaan kauas. Thaimaa on koettu, ja ilmasto on mitä ihanin, ja toisaalta ymmärrän sen hypetyksen mitä Thaimaasta hehkutetaan, mutta toisaalta en. Luksushotelli kehitysmaassa, en vaan päässyt kunnon loman tunnelmaan. Se likaisuus ym oli vaan jotenkin järkkyä.
  Jenkkilä ei ole ikinä pettänyt. Florida on edelleen meidän ehdoton lempparikohde. Jokaiselle jotain. Nyt meillä on ekaa kertaa varattuna myös viikon risteily, eli lomaan mahtuu viikko Miamissa ja viikko risteilyllä. Jokaiselle jotain. Ja nuo Karibian risteilyt on kyllä yllättävän edullisia. Ja tällä kertaa otimme super-edulliset lennot Tukholmasta. Jenkeissä ollaan aina vuokrattu huoneisto tai talo, tämä on ollut helppoa ja huisin paljon edullisempaa.

 2. Vastaa

  Jm

  Aasian kohteissa ainakin on mahdollista vuokrataloon saada siivooja-ruoanlaittaja eikä ole kallista. Eikä mikään pakota kokkaamaan, aina voi syödä ravintoloissa. Me ollaan isolla porukalla vuokrattu talo Italiasta ja se oli ainakin se oli hyvä kokemus.

 3. Vastaa

  estela

  Kiitos Laura! 😘 xx

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *