Parhaat isänpäivälahjavinkit jakoon NYT!

02/11/2010

product_img_4_600x400.jpg.png

Hei kamut, nyt tarvitaan apua. Ideat ovat vähissä, mitä ostaisi/tekisi miehelle lahjaksi isäinpäivänä.

product_img_4_600x400.jpg

Mun mies oikeasti varmaan tykkäisikin lötköoloasusta, se on tällä hetkellä  vahvin ehdokas.

Oloasu Jumpin.

Mitä te aiotte hankkia lahjaksi isukeille?

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

11 Comments

 1. Vastaa

  Satu

  Meillä hankittiin isille Puman retrotyylinen t-paita sekä tuotantokauden verran lemppari tv-sarjaa. Meillä panostetaan sovitusti jouluun enemmän 🙂

 2. Vastaa

  Anni

  Vitsi mäkin tarvitsen ideoita!
  Ainut tällä hetkellä on sigg:in pullo sulkkiskassiin, mutta jotain muutakin ostaisin jos keksisin.

 3. Vastaa

  Adoptioäiti

  Meidän isi saa hiirimaton missä on valokuva isistä ja lapsestamme. Toki myös lapsen itse tekemän lahjan ja se lahja onkin aina se kaikkein rakkain ja paras. Lisäksi joku pehmeä paketti (paita/huppari).

 4. Vastaa

  JonNanna

  Meillä isukki saa uuden mini ruuvinvääntimen, Boschin sellaisen. Edellinen on jo aika vanha ja uutta on toivottu pitkään ja hartaasti. Tämä säilötään vaatehuoneessa laturissa ja jopa tämä mammakin sillä mielellään ruuvaileen ja kiristelee, näppärä vehje!

 5. Vastaa

  Krisse

  Meillä isä itse toivoi tollaista kotihaalaria! Oli jostain netistä bongannut.

 6. Vastaa

  riikka

  Me ostettiin iskälle tällainen lompakko http://www.pulju.net/tuotteet/lifestyle/ogon-designs-alumiininen-lompakko. Kortteja kun on useampi, niin säilyy tuolla ehjinä 🙂 Ja olen kuullut tästä tutuilta pelkkää hyvää!! Sitten me viedään poikien kanssa isi marraskuun lopulla Berliiniin.

 7. Vastaa

  Riina

  Ainut leivonnainen josta meidän isi erityisesti tykkää on mustikkapiirakka. Mustikoita ei ole pakkasessa, mutta pakasteena niitä onneksi saa. Eli lasten kanssa leivomme piirakan. Lisäksi jokin pehmeä paketti.

 8. Vastaa

  Kotiäitee

  Viime vuonna neuloin miehelle lahjaksi lapaset. Ja tänä vuonna vuorostaan ostiin Wiille sen tyyppisen pelin, josta puhunut, että ajattelee hommata.

 9. Vastaa

  Milla

  Mulla on vielä vähän hakusessa tämä isänpäiväjuttu, mutta ajattelin hierojakäynnin olevan mieleinen juttu. Kortti on jo askarreltu. 10-kuinen melkein ihan itte teki 🙂
  Laura: herra Minityyli näyttäis kyllä mahtikselta haalarissaan!

 10. Vastaa

  Laura

  Kiitos vinkeistä, lisääkin saa laittaa!

 11. Vastaa

  Lilou

  Haha, tuo haalari on oikeasti aivan mahtava 🙂 Meillä isi saa jonkun vielä keksimättömän yllätyksen ja toivomansa villatakin.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *