Vauhti-Pärnu lasten kanssa

04/05/2017

parnu4 - Vauhti-Pärnu lasten kanssa

Yhteistyössä Visit Estonia

Pärnun Kartingkeskus ja Laser Park olivat molemmat meille uusia kohteita kesäkaupungissa, jossa aiemmin olimme vain liottaneet itseämme lämpimissä aalloisa ja upottaneet varpaamme kuumaan hiekkaan. Hassua, miten en ennen tullut edes ajatelleeksi, että Pärnussahan on elämää muinakin vuodenaikoina ja kesäksikin saattaa sattua päiviä, jolloin rantaelämä ei huvita. Omille koulikäisilleni molemmat paikat ovat aivan täsmähauskaa, sillä eihän voi olla mitään kaahailua tai lasersotaa hauskempaa.

Kartingkeskus

Pärnun Kartingkeskus sijaitsee vähän matkaa kaupungin ulkopuolella. Koko paikan voi varata vaikka itselleen mutta sinne voi myhös poiketa ajelemaan muuten vain. 5- ja 7-vuotiaiden jalat olivat hieman lyhyet polkimille, mutta aikuisen kanssa ajaminen onnistui hyvin. Saattaa olla, että yhdestä pikkumiehestä tuli kerralla moottoriurheilija, niin innolla rataa kierrettiin. Tyttöjäkin houkuteltiin ajamaan, mutta molemmat kiipesivät varikkopuolelle ottamaan kuvia. Ehkä seuraavalla kerralla.

Kartingkeskuksen hinnat ovat varsin kukkaroystävälliset ja vaikka ei olisi rata-autoilua ennen kokeillutkaan, kannattaa tuolla käydä ottamassa tuntumaa vauhtiin. Pieni mokailu ei haittaa ja apu kiitää paikalle nopeasti.

parnu karting4 768x1024 - Vauhti-Pärnu lasten kanssa

parnu karting3 - Vauhti-Pärnu lasten kanssa parnu karting - Vauhti-Pärnu lasten kanssa parnu karting1 - Vauhti-Pärnu lasten kanssa

 

Laser Park

Toinen pakko-mennä -kohde vauhdin ja vaaran ystäville on Laser Park, jossa on myös mahdollisuus vaikka saunoa tai viettää koko ilta, mutta myös käydä vain nopeasti pelailemassa kavereiden tai perheen kanssa. Täälläkin huvistaa tarvitsee maksaa huomattavasti Suomea vähemmän, mutta kaikki olosuhteet ovat mainiot. Lapsia täältä oli tosin vaikea saada pois. Oli hauska huomata, kuinka hauskaa lapsilla oli, enkä aiemmin tiennyt, että Riikka on salainen lasersota-ammattilainen.

 

parnu3 766x1024 - Vauhti-Pärnu lasten kanssa parnu2 768x1024 - Vauhti-Pärnu lasten kanssa parnu1 - Vauhti-Pärnu lasten kanssa

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *