Peittoa vaille?

07/04/2009

softwoolallcoloursnew.jpg

softwoolallcoloursnewKuinka monta torkkupeitto yhteen huusholliin tarvitaan? Nimittäin itse voisin hankkia näitä Klippanin peittoja mielin määrin, niin ihania kun ovat.

Törmäsin ruotsalaiseen Klippan Yllefabrik– merkkiin, kun etsin aikoinaan vauvalle suloista ja lämmintä peittoa. Päädyin ostaan yksinkertaisin ruskean pikkupeiton, jonka materiaalina on 60% merinovillaa ja 40% lampaanvillaa. Tyytyväisenä minimies peiton alle kääriytyneenä nukkuukin…

Ruotsalainen Klippan aloitti toimintansa jo vuonna 1879. Alkuun perheyritys punoi käsin lankaa ja myi sitä teollisuuden käyttöön ja myöhemmin siirtyi tuottamaan kodintekstiilejä. Nykyään Klippanin tuotteita myydäänkin noin 30 maassa.

Valikoimiin kuuluu aivan ihania lastenhuoneen tekstiilejä. Tekisi mieleni ostaa jokaiselle pojalle oma peitto, sillä meillä tykätään kääriytyä peittoon saunan jälkeen tai kun unenpöpperössä aamulla katsellaan lastenohjelmia. Lisäksi mallistoon kuuluu myös tekstiilejä kodin muihinkin tiloihin, materiaalit hieman vaihdellen.

klippanloganorginutklskuggchildroom241401royalwoolblanketisbjorn418430-rescaledpic-300x400childmonkeyblanketthefunnymalscollection241501junglewoolbl1240174-rescaledpic-300x411

Tutustu lisää Klippanin tuotteisiin täällä.

Suomessa taas Klippanin tuotteita myy ainakin Oma shop

3 Comments

 1. Vastaa

  iinu

  Voi että onkin kivan näköisiä! Minuun vetosi erityisesti kissa- ja apinapeitot…
  Kiitos vinkistä:)

 2. Vastaa

  riitta

  Ihanan näköisiä minustakin! Itse pidän yksivärisistä kuviollisia enemmän. Ryhdyinkin utelemaan, että mistä mahdoit löytää itse yksivärisen vaaviviltin? Oma shopin sivuilla näytti olevan vain kuviollisia myynnissä.

 3. Vastaa

  Heini

  Riitta,
  tilasin tuon ruskean Briteistä (http://www.littlebabycompany.com/)
  Varmaan yksivärisiä löytyisi Ruotsistakin, mutta itse aikoinaan tilasin ko. brittiputiikista muitakin ihanuuksia.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *