Pelilahjoja

30/11/2009

peliLasten-Carc-–-Kopio.jpg

peliLasten-Carc – Kopio

Lasten Carcassone on helppo versio peliklassikko Carcassonesta. Pelin tarkoituksena on saada omat nappulat kirmaamaan Carcassonen teille. Pisteitä ei tarvitse laskea, vaan voittaja on se, jonka katras on ensimmäisenä vapaa juoksemaan.

pelit – KopioSafari logiikkapelin tavoitteena on asettaa kaikki neljä palaa pelilaudalle siten, että vain valitsemasi tehtävän eläimet ovat näkyvissä. Neljä palaa, 3072 mahdollista yhdistelmää, mutta jokaisessa tehtävässä on vain yksi oikea ratkaisu. Tehtävät vaihtelevat hyvin helpoista todella haastaviin. Tukevaln laudan ja nappulat voi ottaa mukaan reissuunkin. Pelata voi yksin tai yhdessä.

pelijunior_alias – Kopio

Sanaselityssuosikin Aliaksen pikkuveli on Alias Junior, jonka korteissa on kuva ja sana selitettäväksi. Sopii myös lukutaidottomalle, mutta kuva ja sana -yhdistelmä voi myös opettaa lukemaan kuin huomaamatta. Kehittävä ja hauska!

pelit2 – Kopio

Logiikkalinna on vuoden 2009 lelu leikki-ikäisten sarjassa. Linnan rakentaminen ohjeen mukaan kehittää ongelmanratkaisukykyä, mutta linnaa voi koota ilman ohjettakin. Sopii pelattavaksi yksin tai kaverin kanssa. Koukuttaa aikuisenkin.

Pelit:
Ipanalle
Naperonuttu
Leikkien.fi
Lautapelit.fi


By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *