Pelimaailma: Splatoon 2 (Nintendo Switch)

19/10/2017

Splatoon2 Presentation2017 scrn12 EN - Pelimaailma: Splatoon 2 (Nintendo Switch)

Splatoon 2 on räiskintäpeli, mutta ei aivan siinä merkityksessä kuin yleensä. Splatoon 2-pelin tarkoitus on oman joukkueen kanssa saada maalattua mahdollisimman suuri osa pelikentästä omalla värillä. Pelin ikäraja on 7 ja Minityylin testiryhmän mielestä se on sopiva. Pelissä ammutaan  väriä vesipyssyjen näköisillä aseilla tai maalataan pensseleillä, joten kovin väkivaltainen se ei ole. Ikäraja on silti sopiva, tässä kun on vauhtia ja mielestäni rauhallisemmat pelit sopivat alle kouluikäisille.

Peli on iloisen värikäs ja viihdyttävä. Pelissä on hauskinta oman hahmon muokkaamisen haluamansa näköiseksi ja monenlaiset hassut värinlevitysaseet. Splatoonia voi pelata ilman nettiyhteyttä etenevänä tarinana, jolloin tasot muuttuvat koko ajan vaikeammiksi, tai verkon kautta muiden kanssa yhdessä. Ainoa miinus pelissä on se, että välillä verkkopelikavereita pitää odottaa, jotta saa joukkueen kasaan, ja peliaikaa menee hukkaan.

Splatoon 2 sopii vaikka ensimmäiseksi peliksi. Se on helppo oppia, mutta siinä on sopivasti haastetta.

t. Sarin testiryhmä

(peli saatu testiin)

Splatoon2 632x1024 - Pelimaailma: Splatoon 2 (Nintendo Switch)

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *