Pelipaidat – kivoja vai ei?

22/06/2010

levi-mcconaughey-1-300.jpg

levi-mcconaughey-1-300KUVA

Pelipaidat ja -asut muualla kuin peleissä ovat omasta mielestäni aika kaameita. Paitsi että taisin just melkein muuttaa mieleni, kun näin yllä olevan kuvan 🙂 . Mitäs te sanotte, meneekö kaupunkiasusta?

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

20 Comments

 1. Vastaa

  Heidi

  Meillä pojat pitävät pelipaitoja puistossa ja erilaisissa urheilutapahtumissa (juoksukisoissa yms.). Materiaali sopii hyvin hikoiluun, kun ei kastu niin kun puuvilla ja tuntuu mukavan viileältä.

  Ja näihin tarkoituksiin pojat saavat valita itse paidat ja yleensä se on juuri se pelipaita, mikä päälle valikoituu 🙂

  -heidi-

 2. Vastaa

  MrsAgatha

  Kyllä mä tykkään pitää meidän pikkusällillä pelipaitoja muutenkin, musta se on jotenkin söpöä! =)

 3. Vastaa

  Susan

  NO, meillähän pelipaidat on ihan must. Mutta minkäs teet kun isä on ammattiurheilija ja pojat tekee perässä juuri kuten isät (kuten kuvassa:-). Tällä hetkellä käytössä siis jalispaidat, talvella jäkispaidat. Ihan kamalia mutta pojat tykkää. Ei auta äidin muuta kuin hymyillen niitä pestä ja palauttaa käyttöön. Ja Heidi, olet oikeassa, treeneissä ja hikoillessa ovat huomattavasti parempia kuin puuvillapaidat.

 4. Vastaa

  Jonna

  Sori, ei mee kaupunkiasusta! Lomamatkalla ehkä näin kisojen alla…

 5. Vastaa

  Kotiäitee

  Meillä on esikoisella ollut paljon sellaisia urheilullisempia “wanna be korispaitoja” ja sun muita. Eli kyllä tykkään.

 6. Vastaa

  Katri

  Meillä myös tykätään näistä. Isompikin poika 13v. tykkää käyttää sekä varsinkin 6v. poika. Aina olis “peliasu” päällä, jos itse valitsis joka tilanteeseen vaatteensa. Itse en niin tykkää, mutta ei ne mua ärsytäkkään.

 7. Vastaa

  Eerika

  Meidän 6 vuotiaan pojun ihan ehdottomia lemppareita!! Poika on oikea kuuma-kalle, ja kesät talvet kulkee lyhythihaisessa, ja aina valitsee kaapista pelipaidan =) Minusta ihan ok ja rento paita.

 8. Vastaa

  Heli

  No joo, mun mielestä ei mene kaupunkiasusta. Mauttomalta näyttävät….. Mutta meillä ei faniteta muutenkaan jalkapalloa tai jääkiekkoa.

 9. Vastaa

  Laura

  Juu, samaa mieltä Jonnan kanssa, ei kaupungille. Paitsi ehkä just ja just ok Matthew McConaugheyllä 😉 .

 10. Vastaa

  MerviK

  Menee ainakin noin hyvakroppaisilla isilla. Jotenkin ajatus isosta kaljamahasta pingottuneen pelipaidan alla ei oikein houkuttele=)) Ja tuntuu et just ne pahimmat sohvaperunat viihtyy naissa asuissa lapi kesan….

 11. Vastaa

  Jonna

  Ehkä just ja just MMC:llä 😉 ja MerviK on oikeessa, paitoja näykyy just niiden hikisten möhömahojen päällä niin, että alavalli näkyy :/

 12. Vastaa

  Finette

  Meillä pojat kerää pelipaitoja ja pitää niitä urheilessa ja joskus nyt kotipihallakin, mökillä, jne. mutta ns. kaupunkipaidaksi en kelpuuta (käyttävät polopaitoja) eli nuo on mun mielestä sama kuin joggarit… Ja Luojan kiitos, mies ei käytä mitään pelipaitoja. =D

 13. Vastaa

  Finette

  Ja sitten peleihin liittyen kysymys: MITÄ (ULKO-)PELEJÄ/LELUJA OLETTE OSTANEET TÄKSI KESÄKSI? Saisiko tästä minityyliltä postauksen? Ehdittekö?
  Sarjassamme taas, kysyn hyvissä ajoin… 🙂 Juhannukseksi ajattelin. Perinteinen sukujuhannus maalla tulossa ja lapsille pitäisi tietysti keksiä jotain hauskaa.

 14. Vastaa

  Saara

  Meillä lapsella on pelipaita ainostaa, jos isän lempijoukkue (jonka ne paidatkin sitten on) pelaa jossain tärkeässä ottelussa. Muuten ne on aika kamalia ja kuuluu lähinnä ottelukatsomoihin tai sitten itse sinne kentälle. Mieskin käyttää niitä onneksi ainoastaa jalkapalloa pelatessaan tms.

  Muutama entinen poikaystävä on pelannut jalkapalloa ammatikseen (outo sattuma, sillä mä inhoan koko lajia) ja yllätys, yllätys jokaiselta löytyi aina se pari kaapillista eri joukkueiden trikoita – onneksi tosin vain keräilymielessä. Tosin nytkin lapsen isä aina fliistelee vanhojen 70-luvun trikoiden perään ja melkoinen kokoelma niitä löytyykin…

 15. Vastaa

  Anna

  Paidoista en tiedä, mutta noi sisukset ovat mielestäni ihan perus kaupunkikamaa 😉

 16. Vastaa

  Misupai

  En tykkäisi kaupunkiasuna, jos meillä olisi poika. Enkä kyllä miehellänikään. Onneksi ei pidä jalkapallosta 🙂 Urheiluun sopivia ja varmaan toimivia, verrattavissa muihin teknisiin urheilupaitoihin, vaikka eivät ehkä ainakaan ne piraatit ole ihan yhtä hyviä…

  FInette, jos lapset ovat jo isompia, Nuoren Suomen Kesäkisa-laatikko voisi olla kiva. Siinä on erilaisia kortteja, joissa peli- ja leikkivinkkejä, sekä koko perheen kesäkisaa varten olevia tarvikkeita. Kurkkaa nuorisuomi.fi/kesakisa. Ostin meille odottamaan neidin kasvua, mutta innostui jo kovasti pallosta ja hyppypusseista 🙂

 17. Vastaa

  marjuli

  Pelipaidat on musta aivan kamalia, hirveitä! Ei päälle pelien ulkopuolella.

 18. Vastaa

  Finette

  Misupai, toi on just sopiva!!! Kiitos vinkistä! (Meillä on siis 5, pian 2 ja 8v lapset – 2v osaa juosta kovaa karkuun, mutta 2 vanhempaa sitten mitä tahansa. ;).

 19. Vastaa

  Elina K

  Uh, noi on mauttomia muualle kuin pelikentälle mun mielestä. En kyllä tykkää muistakaan sporttivermeistä sen paremmin miehen kuin poikienkaan päällä. Numeropuseroitakaan en ole ikinä ostanut pojille, vaikka tuntuu että yhteen aikaan puolessa poikien puseroissa, mitä oli myynnissä, oli joku numero selässä…en vaan diggaa jalkapalloa tai jääkiekkoa…

 20. Vastaa

  Misupai

  Finette, hyvä, jos vinkistä oli johonkin 🙂 Itse ajattelin vielä leikata ne leikkikortit pienemmiksi tai puoliksi ja laminoida, niin kestää monta kesää!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *