Persikkaposkille ja meille: Estelle & Thild

07/04/2010

thild.jpg

thildKuopuslapseni on suureksi epäonnekseen perinyt äitinsä kiukkuisen ihon. Kun muut huokailevat ihastuksesta leppeän kesätuulen hyväillessä hipiää, me kaksi punakkaa naista seisoskelemme varjossa ja tuulensuojassa. Oli pakkanen tai helle, kasvoja polttaa ja kirvelee. Vesisade nostaa nokkosrokkoa, ilmastointi itkettää muuten vaan.

Itse selviän naamani kanssa, mutta äidin pieni pullukkaposki on saanut kokeilla jo monenlaista tuubia ja pönttöä. Pakkasella halkeilivat pienet varpaatkin, eikä mikään auttanut.

Nyt löysimme jotakin poskiin sopivaa: Estelle & Thildin Ecorganic Baby & Child sarjan Caring body creamin. Sipaisu ennen ja jälkeen ulkoilun poskiin, laajempi levitys kylvyn jälkeen. Pahimmat atooppiset kohdat polvitaipeissa ovat edelleen punaiset, mutta muuten iho voi harvinaisen hyvin.

Voiteessa on mm. karitevoita, manteliöljyä, aloe veraa ja kehäkukkauutetta. Kaikki ainesosat ovat luomuja, eikä tuoksuja ole lisätty. Voide tuoksuu kuitenkin aavistuksen, mutta todella hyvältä. Taapero kiittelee pumppupulloa, josta saa itsekin truutattua tarpeellisen määärän, äiti pumpun niukkaa annostelua.

Näitä saa Suomessa Kickseistä, tosin ainakin lastentuotteita ostaisin mielelläni netistä. Shampoo seuraavaksi testausvuorossa, kunhan tulee asiaa johonkin Kicksin kulmille.

Estelle & Thild -sarja on ruotsalaisen Pernilla Rönnbergin kehittämä. Hän ei löytänyt lapsensa synnyttyä tarpeeksi luonnonmukaisia ja puhtaita tuotteita lapsen iholle. Koska 60% kaikista ainesosista imeytyy ihoon, piti Pernilla erittäin tärkeänä, että niin shampoo kuin muutkin lastentuotteet ovat mahdollisimman vähäkemikaalisia. Sarja sai nimensä Estelle ja Mathilde tytärten mukaan.

estelle

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

4 Comments

 1. Vastaa

  riikka

  Aiheen ohi menee, mutta eiks se hullareiden ticketin puku oo aiemmin ollut 29,00??? Nyt kun kympin kalliimpi.. Noh ehkä niitä muutaman raaskii siitä huolimatta ostaa 🙂

 2. Vastaa

  Heini

  Riikka,
  saman asia laitoin merkille kuvastoa tutkiessani.
  Hauska nähdä loppuvatko yhtä nopeasti kuin aikaisempina vuosina kympin hinnannoususta huolimatta… 😉

 3. Vastaa

  Saara

  Noita Estelle & Thildin lastentuotteita voi muuten ostaa täältä:http://www.swedishness.com/brand/estelle–thild/?lang=eng Tilasin J:lle kokeeksi jokin aika sitten, sillä nyt kesän tullessa pitää taas aloittaa rasvailu, sillä pieni on pestävä lähes joka ilta leikkikentän pölyistä ja iho kuivuu vesipesuista. Muuten tämän iho ei onneksi rasvoja kaipaa.

 4. Vastaa

  Sari

  Kiitos Saara linkistä, ihana kauppa! Teidän J:lla onkin tosi kaunis iho.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *