Pieni, iso poika

05/10/2010

uustukka.jpg

Meillä on kuluneen viikon asustellut  tämän näköinen poika:

uustukka

Lasten mamma laittoi sakset laulamaan ja vauvahaivenet saivat kyytiä. Kylläpäs vaan onkin ison pojan näköinen, eikö? Äitillä on vielä hieman vaikeuksia tottua uuteen ulkomuotoon, mutta kai se nyt on viimein myönnettävä, että ei meillä enää vauvaa ole!

Seuraavaksi onkin sitten vuorossa tutista vieroittaminen ja siirtyminen äidin kainalosta omaan sänkyyn nukkumaan, nyyh! Toisaalta jo niin iso, mutta kuitenkin vielä niin pikkuinen poika.

2 Comments

 1. Vastaa

  Adeleide

  Se on kyllä hassua miten ison näköisiä pikkupojista tulee kun hiukset leikataan ensimmäisen kerran kunnolla.

  Tuntuu kyllä tosi haikealle kun perheeen viimeinen ‘vauva’ alkaa luopua viimeisistäkin vauvan elkeistä… Meidän ‘poikavauva’ on nyt 1v8kk ja mulla on aikamoisia vauvasta luopumisen ongelmia juurikin tuon hiustenleikkuun jälkeen, tuttiakaan ei ole ollut pitkiin aikoihin, ruokalapusta ja nokkamukista on luovuttu ja poika on muutenkin kovasti “itte, itte” joka asiaan. Melkein tekisi tahallaan mieli viivyttää pottatreenejä kun vaippa on enää se viimeinen vauvamaisuuden merkki… Nyyh.

  Minkäs ikäinen teidän kuopus onkaan nyt?

 2. Vastaa

  Heini

  Adeleide,
  tuttuja tunteita. Kaikki tosiaan tuntuu niin haikealta, kun ainakin nyt on fiilikset sellaiset, että meidän lapsiluku on täynnä. Kuopus on pian 1v7kk.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *