Pieni pelimies

13/01/2010

peli1-211x300.jpg

peli1

Mitä isommat edelle, sitä pienemmät perässä. Todellakin, meillä isoveljet, erityisesti esikoinen, on kovia pelimiehiä ja innostus on tarttunut pienimpäänkin. Kun isoveikka tulee salibandyreeneistä, niin pieni haluaa ehdottomasti lainata mailaa. Sitten sitä huidotaan ja hosutaan. Välillä nostetaan kädet ilmaan ja huudetaan “jeeeeee”. Selvästikin siis esimerkkiä katsottu veljistä ja kovasti matkitaan. Arvatkaa vaan saako mailaa ottaa pois? Mailan kanssa touhutessa menee helposti tuntikin eikä siitä luovuta hetkeksikään. Mikäs siinä, meillä muilla on hauskaa katsellessa! Saas nähdä minkälainen pelimies pienestä tuleekaan, kun oppii kävelemään 🙂

Minkälaisia hauskoja, sisaruksilta matkittuja taitoja lukijoiden pikkuväeltä löytyy?

peli3peli4

3 Comments

 1. Vastaa

  kent

  Meilläkin puolitoistavuotias pikkumies on kovasti mailojen perään. Mailaksi kelpaa tarpeen niin vaatiessa yhtä hyvin paistinlasta, rikkaharja kuin mandariininlohkokin 🙂 Eläköön mielikuvitus!

 2. Vastaa

  Mervi

  Vähän aiheen vierestä mutta bongasin kuvista Kiddy guard portin. Kerran sellaisen meille jo ostin, mutta palautin sen sittenkin takaisin liikkeeseen kun epäilin “verhon” lukituksen vapauttamista turhan hankalaksi. Mitä mieltä olet nyt kun se on teillä käytössä? Meneekö sen pienen nappulan veivaamisessa hermo? Ainakin myymälässä kokeilemani rulla oli aika jäykkä ja sen avaamiseen ja sulkemiseen tarvitsi molemmat kädet…

 3. Vastaa

  Heini

  Mervi,
  itse en pidä turvaportin lukitusta ollenkaan liian hankalana enkä pidä rullaa mitenkään jäykkänä. Helpoiten se aukeaa kyllä molempia käsiä käyttäen, mutta saa sen auki yhdelläkin kädellä tarvittaessa.
  Mun mielestä on itseasiassa ihan positiivista, että lukitussysteemi on sellainen, ettei meillä isommat lapsetkaan saa sitä itse auki ja näin portti ei voi vahingossa jäädä auki lasten jäljiltä.
  Meillä ollaan kyllä tykätty. Alkuun portti oli vain yläkerrassa, mutta nyt kun pikkumies haluaa portaisiin, niin hankittiin samanlainen myös alakertaan.
  Ulkonäöllisestihän tuo portti pesee mennen tullen kaikki muut markkinoilta löytämäni mallit.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *