Pieniä kesämiehiä

24/06/2009

img_1637-225x300.jpg

img_1637 Lämpömittari näyttää heti aamusta varsin mukavia lukemia. Tänäänkin äiti antaa luvan juosta pihalle paljain varpain. Taapero tosin pukee mielellään sandaalit jalkaansa, koska ei halua varpaisillaan törmätä pelottaviin muurahaisiin. Vauvakin nauttii varjossa vilvoittavasta tuulenvireestä. Isoveljet kastelee innoissaan kukkia. Mammalta saadut kukkasipulit kylvettiin alkukesästä ja nyt niiden kasvua seurataan mielenkiinnolla.

Ruoka maistuu lapsille ulkona ainakin kymmenen kertaa paremmalle kuin sisällä ja se hujahtaa nälkäisiin pikkuvatsoihin yhdessä hujauksessa. Jälkiruoaksi tietysti jäätelöt ja seurauksena tahmaisia tassuja ja suklaata suunpielissä ja rinnuksilla. Äiti kuuntelee lasten raikuvaa naurua ja nauttii pyykistä, joka kuivuu ulkona pikavauhtia. Josko vielä saisi ihon pintaan hieman väriäkin…

Sanotaan, että Suomen kesä on nykyään kylmä ja sateinen. Ehkä siitä syystä näistä harvinaisista kesäpäivistä tulee sitten nautittua sitäkin enemmän ja ladattua energiaa talven varalle.

img_16461

1 Comment

  1. Vastaa

    Marika

    Teillä on ihanan värikkäitä poikia :-)! Meilläkin on asuttu suorastaan ulkona, ja alkaa näkyä kyllä naaman väristäkin.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *