Pihalla viimeinkin

09/06/2017

kukka - Pihalla viimeinkin

Kun kesä antaa odottaa itseään, on sen saapumisesta tavallista onnellisempi. Vihreys riemastuttaa ja hämmästyttää, maan voimaa ei voi käsittää: miten joku niin kuollut ja kylmä voi kasvattaa elämää noin hurjaa vauhtia?

Lapsuusmaisemissa Oulun seudulla eli viisaus, jonka mukaan kesäkukat kannattaa laittaa ulos vasta kesäkuun toisena viikonloppuna, jolloin yöpakkaset ovat ohi. Tänä vuonna sitä noudatettiin täällä etelässsäkin. Kesän kunniaksi muutetaan ulos myös päiväunet ja ruokailu.

Tänään avataan kesäteatterikausi, viikonloppuna pojat lähtevät kalaan ukin kanssa ja meidän makuuhuone saa pimennysverhon. Aamuauringossa kylpevä makuuhuone on noin ajatuksena ihana, mutta kun heräät kirkkaaseen paisteeseen joka aamu ennen viittä, alkaa pimeys taas kiinnostaa, mutta siitä lisää ensi viikolla!

Ihanaa viikonloppua, aurinkoa ja tunnelmallista sateenropinaa!

 

grilliruokaa - Pihalla viimeinkin IKEA kukkalaatikko 2 - Pihalla viimeinkin IKEA kukkalaatikko - Pihalla viimeinkin

 

IMG 6216 1024x1024 - Pihalla viimeinkin IKEA kukkapurkki - Pihalla viimeinkin kukat - Pihalla viimeinkin pihalla - Pihalla viimeinkin plastex - Pihalla viimeinkin

yrtit - Pihalla viimeinkin

PS. Uusimmassa Avotakka-lehdessä on ihana pitkä juttu Lauran kaupunkimökistä. Käy hakemassa lehti viikonloppulukemiseksi!

2  Avotakka   Etusivu - Pihalla viimeinkin

kuvakaappaus Avotakan Facebook

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *