Pihapuuhia

21/04/2009

On taas se aika vuodesta kun puisto täyttyy lapsista ja ilo jatkuu iltaan saakka. Koululainen nakkaa reppunsa ovenraosta ja juoksee leikkeihin – välipala pyydetään tarjoilemaan terassille.

Pikkuihmisiä ulkoilma houkuttelee jo aamuvarhain. Äiti ei vaan suostu aamukahvejaan siirtämään ulos, ennen kuin lehden tarkenee lukea ilman hanskoja jo ennen kello kahdeksaa.

Muistiin merkittävää: lapsi tahtoi välttämättä itse haravoida, tuskin tapahtuu enää kymmenen vuoden kuluttua tällaista, että huutaa pihalla poika suureen ääneen: “ÄITI ANNA se havara!” Haalari T2H, asusteet PikkuStikkari, saappaat Crocs. Harava sävysävyyn Fiskars.

Naapurin veljekset ovat meillä haluttua leikkiseuraa. Isoveli kaivureineen Name it -takissa, housut Reimatec. Pikkuveljen kevätvaatteet ovat Jonathanit JesperJuniorista.

Neiti Muru Kullannuppu on hämähäkkiä eli äppistä paossa porrasmateriaalien päällä. Kaikkea se aurinko herättää..! Haalari T2H, tyttömäisyyden kruununa perhospipo UNQ, hanskat Reimatec.

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

2 Comments

  1. Vastaa

    Laura

    Toi po.pin vihreä on kyllä herkku! Hih, kaverin pitkällä eskaripojalla on sama takki, jota sovitin. Muuten oli aivan täydellisen kokoinen mullekin, mutta hihat jäi muutaman sentin vajaaksi.

  2. Vastaa

    NinnuLi

    Oiskohan noi kuvalliset haalarit ja vaatteet parempia siitä, ettei lika näy niin helposti ?!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *