Pikku kananen

05/04/2009

hpim3000-1024x770.jpg

hpim3000 

Tänään bongailtiin  Robinin kanssa ensimmäistä kertaa noitia, samalla haettiin isoveli mummin luota yökylästä. Palmusunnuntain kunniaksi puettiin pääsiäisasusteet Pikku Stikkarilta. Pipossa seikkailee valkoinen kananen, huivissa kanalla on ruskea kaveri ja lapasissa lisäksi peukalotiput.

hpim3011ahpim2996ahpim3008ahpim3012a 

Tipu-sarjaa valmistaa tilauksesta Pikku Stikkari

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

6 Comments

 1. Vastaa

  Olivia

  Siis voi että, mitkä asusteet!!! Aivan syötävän suloiset :). Pikku-Stikkari on kyllä ihan ykkönen. Sieltä meidänkin lasten pipot pääasiassa ostetaan. Robin on tietysti myös yhtä suloinen kuin aina :). Turkoosi sopii hänelle loistavasti.

 2. Vastaa

  Nina

  Mulle PikkuStikkaritkin on liikaa (joo, mä oon vähän rajoittunut). Mutta tuo setti on tosi ihana!

  1. Vastaa

   Laura

   Nina, niin mullekin yleensä, en oo oikein nallejen tai autonkuvien ystävä. Mutta pitää vähän olla pääsiäisenä tipumeininkejä ja tässä setissä on mielestäni ihanat värit ja kiva selkeä idea.

 3. Vastaa

  Jonna

  Laura mistä nuo Robinin kengät ovat? Jos näen oikein niin ne ovat tuollaiset limenväriset ja vielä kävelykengät?? Ihana kuva! Meillä kaapista löytyy myös tuo turkoosi puku, tosin tytölle pinkkien asusteiden kera =o)

  1. Vastaa

   Laura

   Jonna: kengät ovat Primigin ensiaskelkengät ja ostettu Pompiin alesta tammikuussa. Väri on ehkä enemmän kuvan hatun nurmikon värinen livenä, eli ruohonvihreä.

 4. Vastaa

  Jonna

  Ovat kyllä tosi kivan väriset! Meillä oli pojalla Primigin talvi goret ja niihin olin super-tyytyväinen, nekin löytyi sattumalta syyskuussa Ruotsista, alesta ja vielä ruskeina =o) Pitääkö nuo kuinka kosteutta? Meillä vielä suurimmalta osin vk-kengät ostamatta ja tuntuu ettei mistään löydy juuri sen värisiä/mallisia mistä itse tykkäisi.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *