Pikkuinen lahjavinkki

10/12/2010

322_91_1_93_-300x300.jpg

Iik, taas pitää keksiä joku kiva lahja ties kuinka monelle tarhantädille, muskariopelle, jne. Muutamalla eurolla ei yleensä kummoista lahjaa löydä.

Bongasin aika hauskan jutun, joka varmaan ilahduttaisi monia.

Tuoksukynttilä kauniissa pakkauksessa on varma valinta.

322_91_1_93_

Hinta 3,50 euroa, OmaShop

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

10 Comments

 1. Vastaa

  Vinski

  ja vinkki näin tarhantädin näkökulmasta.. tuollainen kuluva lahja, kynttilä, kukka yms on aina parempi kuin joku muumimuki tai “kiva” tuikkulyhty..

  vuosien saatossa kun niitä hoidettavia on paljon ja aina saa pientä lahjaa.. niin.. no harvan kotiin mahtuu kymmeniä ihania ja upeita tuikkulyhtyjä, muumimukeja tai kulhoja ja kippoja.. ja vielä enenmän harmittaa saada jotain mikä on ehkä kaunista muttei edes omana kotiin mitenkään sopivaa.

  Eli tuollaiset kuluvat muistamiset on aina mukavia.. ne kestää hetken eikä jää turhaksi roinaksi nurkkiin.

 2. Vastaa

  Tiina

  Tänä vuonna ope saa joulusiivoustarvikkeet lahjaksi:Maison Bellen ja Mummi&minä- sarjojen hyväntuoksuisia siivousaineita ja kotimaisia ekorättejä, lisänä tietysti suklaata siivouksen jälkeiseen lepohetkeen.

 3. Vastaa

  Perla

  Minä pyrin harrastamaan (lasten kanssa) itsetehtyjä lahjoja, tänä vuonna tarhan ja eskarin tädit sai eskarilaisen kanssa yhdessä väkerretyt helmienkelit.

  Tiinan lahjapaketti kuulostaa kivalta, mutta aika ison summan saisi menemään, meillä kun lahjottavia on 6.

  1. Vastaa

   Laura

   Me annettiin keväällä Mummi&minä-pesuaineet ja Kiertin keittiöliinoja, pyrimme antamaan juurikin kulutettavia lahjoja opeille.

 4. Vastaa

  Miikkis

  Noita somia kynttiläpurnukoita tuli jo hamstrattua iso kasa Stockmannilta, olivat siellä euron halvempiakin. Lähtevät meillä opettajille lahjaksi jouluserviettien kera. Kiertin-tiskiliinat annoimme viime vuonna 🙂 Ruokalahjat ovat mielestäni myös kivoja: purnukallinen hilloa, hunajaa, pähkinöitä, juurikin jotain kulutettavaa, joka ei jää riesaksi. Omatekoisella kortilla ja kauniilla paketoinnilla saa edullisesti kivoja lahjoja aikaiseksi. Meilläkin pitkä liuta muistettavia, joten kovin kallista ei voi laittaa.

 5. Vastaa

  Miikkis

  Tietty tuoksuallergisena syytä muistuttaa, että tuoksuvat kynttilät ei käy kaikille. Mutta voihan niitä polttaa pihalyhdyissäkin, joten ei varmaan haittaa 🙂

 6. Vastaa

  Ainoliisa

  Eikä tarvi olla edes allerginen, kaikki ei vaan tykkää tuoksukynttilöistä, mutta kiva idea muuten.

 7. Vastaa

  tanja

  meidan opet saavat tana vuonna hauskat fleecevuorilliset villatumput. varmaan kelpaavat vaikka valituntivalvontaan jos muuten eivat tyyliltaan sattuisi miellyttamaan.

 8. Vastaa

  Ansku

  Täällä sitten taas päiväkodin täti ketä kiljuisi riemusta muumiastioita saadessaan 🙂

  Lasten itse tekemät tietysti kivoja. Suklaata ja kukkia saa joka vuosi, kiva saada muutakin. Minustakin nuo kynttilät on ihana idea. Itse olen lapsen “harrastusopeille” (kun ei vielä olla hoidossa) antanut jouluista, magneettitontun, kuusenpallon täytettynä herkuilla ym.

 9. Vastaa

  Päivi*

  Mä vien tarhaan aina kevät- tai syyskauden lopuksi laatikollisen hedelmiä taukohuoneeseen, ja tädit ovat kiitelleet terveellistä muistamista. Ei jää kenellekään eriparikrääsää kaappeihin.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *