Pikkujoululahjat

24/11/2009

Aivan näinä aikoina kerhoissa ja kouluissa vietetään pikkujouluja. Moni pikkuinen juhlija vie kemuihin pienen paketin. Yleensä paketin toivotaan maksavan korkeintaan muutaman euron. Mitä kummaa keksisi taaperon pakettiin, kun vastaanottaja voi olla tyttö tai poika, vauva tai leikki-ikäinen? Mitä veisi pikkukoululainen?

Pujottelujuustoa suositellaan yli kolmevuotiaille. Vanhemman valvonnassa hieman nuorempikin onnistuu pujottelussa, eikä leikki ole tylsä vähän isommallekaan.

Lasten Lahjatalo, hinta 3,50e

Värikynät sopivat lahjaksi monen ikäiselle. Pakkausten hinta vaihtelee alle eurosta ylöspäin. Väritys- tai puuhakirjoja löytyy myös monenlaisia ja -hintaisia.

Itse väritettävä puuvillakassi sopii vaikka kerhotossujen kuljettamiseen, eikä taatusti kenelläkään ole ihan samanlaista.

Leikkien.fi, hinta 1.90e


Avaimenperä on tarpeellinen kapistus jo pienelle koululaiselle. Checkmate avaimenperiä löytyy ainakin Juulia ja Joonatanista. Hinta 3-4e.
Pikku Prinssi- ja Maisa-pallot á 7 euroa Ombrellinosta.

Leikkitatuoinnit jaksavat riemastuttaa aina vaan. Aiheita löytyy eläimistä sarjakuvahahmoihin ja hämähäkeistä Star Warsiin. Heppatatskat Ipanallesta 2.90e

Puisia leikkiruokia ei voi olla koskaan liikaa. Leikattavia hedelmiä ja vihanneksia tai hurmaavia leivonnaisia saa yksittäin myös Ipanallesta. Hinnat 1.70-3.50ePikku Kengurun jouluisesta aarreaitasta löytyy vaikka mitä ihanaa. Suloisia minijoulukalentereita vaikka perinteisinä, poneilla tai Felix-pupulla, rasioita ja papereita ja kivoja pikkulahjoja. Poropipo 12.90e ja bambikassi 16.90e
Mitä sinä suosittelet?
3 Comments

 1. Vastaa

  Päivi*

  Itse koitan tavaran sijaan suosia aineettomia juttuja tavaran sijaan silloin kun se on mahdollista. Eli vaikka sisäleikkipuiston lahjakortti, teatteri-, konsertti- tai leffalippu. Tiimarin lahjakortti siitä kiva että pääsee valitsemaan itse tarpeelliset tavara. Näissä on vain se ongelma, että alkaa monen naperon alahuuli väpättää, kun ei tullutkaan lelua kuten muille. Mutta vähän isommille toimii.

 2. Vastaa

  Markka

  Kiitos tästä postauksesta, tuli todella tarpeeseen! 🙂

 3. Vastaa

  Emma

  Juusto oli hauska vinkki, kiitos!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *