Pikkuväen kettiöön

27/02/2009

buns-300x224.jpg

Meillä on lastenhuoneessa korillinen muoviruokaa. Aika tylsiä, eivätkä edes kauheasti houkuttele pikkukokkeja leikkimään.

Olin jo muutaman kerran kuullut käsistään kätevien äitien askartelevan leikkiruokaa lasten pikkukeittiöihin itse, mutta Etsyssä vasta valikoiman laajuus ja äitien idearikkaus todella avautui.

Vinkiksi näppärille, ja vähemmän näppärille: Etsystä löytyy lisää ja näitä voi ostaa.

buns

cupcakesmuuta

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

5 Comments

 1. Vastaa

  Sannas

  Herkullisen näköisiä! Noita ainakin meidän tyttö joutuisi maistelemaan ennen kuin uskoisi, että ne ei ole oikeita. Olisi ihana joku puinen keittiösysteemi ja sinne noita kauniita herkkuja. Ne vaan pitäisi saada jättää aina esille. Toimisivat samalla sisustuselementtinä.
  Taas tulee mieleen, että pitäisiköhän opetella ompelemaan? Pikkutilkuista saisi varmaan vaikka mitä aikaan. Vaikka ei kai tuollaiset niin kamalan vaikeita voi olla tehdä?

 2. Vastaa

  Laura

  Ihania leikkiruokia löytyy myös Djecolta ja Bombadill-merkiltä. Kun Rasmus oli pienempi, hän piti todella paljon sellaisista tarralla yhdistetyistä ruoista, jotka sai “leikata” kahtia leikkiveitsellä.

 3. Vastaa

  Susanna

  Aivan ihania! Tekisi heti mieli kokeilla ommella jotain 🙂 Pehmoleikkiruokia myydään myös Haba -merkin alla ja samalla merkillä ihania puisia leikkiruokia myös.

 4. Vastaa

  Minnin äiti

  Ovatpa hienoja, taitaa Minni saada niitä 2-vuotis lahjaksi. Viime kesänä yksivuotias sai ihana puisen Pottery Barn kids hellan ja se kaipaa nyt ruokaa seurakseen.

 5. Vastaa

  Sannas

  Haban ruuat (ja kaikki muut ihanat Haban tuotteet) ovat meille katseluasteella tuttuja. Aina niitä hypistelen kun lelukaupassa käyn. Usein 6-vuotiaan pojan kavereille ostan jonkun kivan pelin synttärilahjaksi. Noita herkkuja olisi kuitenkin kiva koittaa tehdä itsekkin.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *