Pinaattiohukaiset – lasten suosikki kahdella tavalla

16/02/2018

kruunuherkku 1 of 5 - Pinaattiohukaiset – lasten suosikki kahdella tavalla

Kaupallinen yhteistyö: Kruunu Herkku

Pinaattiohukaiset ovat olleet yksi lasten lemppareista aina. Pienet tyypit söivät niitä pääruuaksi, isommat välipalaksi. Aivan uuteen ulottuvuuteen pinaattilättyrakkaus kohosi, kun kaupasta löytyi Kruunu Herkku -luomupinaattiohukaisia, jotka on paistettu Juvalla valurautapannulla. Se maku! Meillä näistä pitävät kaikki, ja ne ovat myös teinien testivoittaja.

Vaikka jotkut napostelevat näitä jääkaapista suoraan paketista,  saa lisukkeilla aikaan kelpo lounaan. Resepti on Liemessä  -blogin Jennin ja nykyään yksi suosikkiruokani. Makuyhdistelmä on täydellinen sekoitus suolaista, makeaa, kirpeyttä ja raikkautta. Jenni paistaa tietysti ohukaiset itse, mutta minä en, ja annos on aivan superhelppo kasata kiireessäkin tai vaikka evääksi töihin. Rasian pohjalle muutama ohukainen (nämä ovat täyttäviä, joten kaksi on hyvä määrä), päälle lisukkeet ja kansi kiinni.

kruunuherkku 3 of 5 - Pinaattiohukaiset – lasten suosikki kahdella tavalla kruunuherkku 5 of 5 - Pinaattiohukaiset – lasten suosikki kahdella tavalla

 

Pinaattiohukaiset ovat myös herkku, jota ipanat söisivät vaikka kuinka paljon. Silloin lisuke on mansikkahillo. Tällä voi korvata pullan, keksit ja hätätapauksessa myös lauantaikarkit ja ilman lisäaineita.

kruunuherkku 2 of 5 - Pinaattiohukaiset – lasten suosikki kahdella tavalla

Kruunu Herkku on suomalainen yritys, jonka henkilökunta valmistaa ruuat käsin parhaista raaka-aineista. Idea on loistava: valmisruokaa, joka on huolellisesti valmistettu ja pakattu, ihana annos kaupan hyllyssä valmiina kiireisen arjen ruokiksen staraksi. Pinaattiohukaiseten lisäksi Kruunu Herkku tekee myös porkkanaohukaisia, joilla voi korvata ns. tavalliset lätyt hillon ja kermavaahdon alla. Molempia löytyy jo monista kaupoista, erityisesti S-ryhmästä, mutta jos omassa kaupassasi ei vielä ole, käy täyttämässä yhteydenottolomake ja toivo.

kruunuherkku 1 of 1 - Pinaattiohukaiset – lasten suosikki kahdella tavalla

Tämä yhteistyö lähti bloggaajan rakkaudesta Kruunu Herkun ruokiin.

Ps. Myös Riikan perhe rakastaa näitä.

 

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

2 Comments

  1. Vastaa

    satu

    Nämä menevät kokeiluun. Rakastan lettuja <3

  2. Vastaa

    Sari

    Suosittelen! Helppo vaihtoehto kiirepäiviin.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *