Poikain punaista

04/11/2009

IMG_2831.jpg

IMG_2831Sari bloggasi kirkkaanpunaisesta Po.pin talvihaalarista ja  lukija kommentoi, että pitää peruspunaisesta, mutta pojalla.

Itsellä on vähän sama juttu, punainen on mielestäni superkiva väri pojille. Innostuin kaivelemaan kaappeja ja aika paljon väriä löytyikin.

Rasmus onkin ilmoittanut värin uudeksi suosikikseen.

Myös pikkuveljen vaatekaapissa on punaista, mutta selvästi vähemmän.

IMG_2827 

 

Pipot, Geggamoja ja Nova Star IMG_2818

Luomupuuvillainen ja pehmoinen huppari kengurutaskulla, Imps&Elfs

IMG_2813 Verkkarit iskän Amerikan-tuliainen Gapilta.

IMG_2834 Nova Starin toppatakki on osoittautunut hitiksi.

IMG_2832 Molon Polaris-haalarin väri on punaoranssi.

 

 

Mitäs muut äidit ja pojat sanovat punaisesta?

Imps&Elfs

MoloKids

GAP

NovaStar

Geggamoja

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

19 Comments

 1. Vastaa

  Päivi*

  Meidän pojalla on paljon punaisia ja oransseja yläosia, tykkään siis! Välillä vaan hankala löytää peruspunaista ja ilman perhosia, mutta tässähän nyt tuli lisää vinkkejä, kiitos 🙂

 2. Vastaa

  M--K

  Kuultuani termin “paloautonpunainen” en ole peruspunaista oikein feminiinisenä kyennyt näkemäänkään, vaan pelkästään reippaana ja iloisena värinä joka sopii pojille erityisen hyvin (voi mitä yleistystä, mutta kolmevuotiaan auto/supermies/dinosauruspojan äitinä en ole kovin sukupuolineutraalissa vaiheessa…).

 3. Vastaa

  emilia

  juu, tykkään kovasti käyttää punasta meiän pojalla ja muutenki värikkäitä vaatteita.. sinistä meillä on ollut tosi vähän käytössä vaikka poika onkin.. vinkkejä otetaan vastaan että mistä niitä kivoja punasia vaatteita löytää.. siis sellasia ihan perus arkivaatteita.. meil on nyt kyl punasia kenkiä yms..

 4. Vastaa

  Piia

  Tykätään väreistä, poika 7-vuotias. Mutta mistä kohtuuhintainen takki talveen keltaisena tai punaisena, nimenomaan pojalle, koosta 134cm ylöspäin. Kosteussuojaa tahi muuta ei tarvitse välttämättä olla. Ja asutaan P-Karjalassa, eli myös nettivinkit olisi tervetulleita.

 5. Vastaa

  Nina

  Mä en ole erityisesti punaisen ystävä, mutta jotain punaista Luksulta löytyy. Inkalta ei ollenkaan. Eli samoilla linjoilla, pojille kiva mutten tykkää tytöillä.

 6. Vastaa

  lastenvaatefriikki Tuusis

  Meillä tykätään punaisesta juuri pojille !

  Tuusis

 7. Vastaa

  Ida-Antonia

  Meillä kanssa punainen ollut aina yksi pojan vaatekaapin väreistä. Tuo Nova Starin takki on hieno, löytyy myös meiltä 😉

  Pikkuhiljaa punainen on alkanut löytää tiensä myös tyttöjen kaappiin.

 8. Vastaa

  Tanja A

  Meidän 5-vuotias on tykännyt jo tosi kauan punaisesta. Itsekin tykkään kovasti hänelle punaista hankkia, toivottavasti pikkusiskokin, tykkää, että voi samoja vaatteita kierrättää hänelle.
  Oranssi ja punainen on parhaat värit, vihreä ja sininen out. Tai tummansininen käy yhdessä oranssin kanssa, sillä herra on Tapparan kannattaja. 🙂

 9. Vastaa

  Tanja A

  Ja vielä sellainen, että oisko hyviä vinkkejä punaisesta toppatakista koossa 92 tai 98? Neiti tarvitsi kukallisten toppahousujen kaveriksi.

 10. Vastaa

  Katri

  Meillä Niklas tykkää punaisista ja oransseista. Molemmat on suosikkeja ja sopivatkin tosi hyvin Niklaksen omiin väreihin.
  Tuo Molon oranssihaalari olisi varmaan meilläkin mieluisa, mutta mennään tämä talvi sinisessä haalarissa.

 11. Vastaa

  PikkuSanna

  Meillä on pojilla jonkin verran punaista. Enemmän ulkovaatteissa, mutta myös joitakin paitoja. Jotenkin paremmin sopii yläosan vaatetukseen ja asusteisiin, kuin housuihin (pojilla). Mutta siis tykkään kyllä.

 12. Vastaa

  Annika

  Meillä punainen pojalla on myös kovasti suosiossa, erityisesti housuissa käytetään paljon punasta, joskus myös koko ukko on ihan punaisissa 🙂

 13. Vastaa

  Lotta

  Meillä 6v. ja 8v pojat on olleet peruspunaisen faneja jo pienestä. Ensin se oli paloautonpunaista, sittemmin ferrarinpunaista. Pojat ovat mm. valinneet itselleen vk- ja talvikengiksi Eccon tai Vikingin mallistoista ne punaiset saappaat mieluummin kuin mustat. Punaista löytyy huppareina, pipoina, yöpukuina, tosiaan kenkinäkin. Pienemmällä pojalla on punaiset pillifarkut, mageat sekä äidin että pojan mielestä!
  Tytöltä 1,5v. ei pahemmin kirkkaanpunaista vaatekaapista löydy, mutta muita punaisensävyjä sitäkin enemmän.

 14. Vastaa

  hannah

  Tykkään punaisesta pojalla lähinnä tehostevärinä. Oranssia sen sijaan käytän pojalla on paljon. Täytyy vaan katsoa minkä kanssa sen yhdistää ja välttää samettia ym. jos ei halua liikaa retrofiilistä.

  Välillä tuntuu vaikealta löytää peruspunaista tyttövauvallekin, kun tarjolla tuntuu olevan vain pinkkiä, pinkkiä ja pinkkiä, sekä joskus vähän vaaleaa lilaa. Etsin juuri tytölle kirkkaanpunaista villamyssyä talveksi ja aika monta kauppaa sain kiertää ennenkuin sopiva löytyi. Joko tarjolla oli vain pinkkiä tai sitten materiaali oli jotain kamalaa akryylisössöä. Lopulta ihana punainen, klassinen, villainen vauvanmyssy Isoäidin Aikaan -verkkokaupasta.

  (En tiedä oletteko muuten jo bloganneet kyseisestä puodista, mutta jos ette, niin kannattaa tutustua! Siellä on mm. hurmaavia mekkoja tytöille.)

 15. Vastaa

  Helmi

  Minäkin tykkään punaisesta juurikin pojalla. Pikkusiskolla en sitä niinkään osaa käyttää. Meillä oli pojalla syksyllä punaiset asusteet ruskean haalarin kans ja mietin punaisia asusteita talveksi mustan haalarin kans, mutta en sitten hankkinut ainakaan vielä.:)

 16. Vastaa

  Johanna

  Minä olen vasta hiljattain “löytänyt” punaisen värin pojalle. Sikäli kiva, kun isosiskolla on muutamia punaisia perusvaatteita niin säästän ne pojalle. Hyvä väri kyllä molemmille!

 17. Vastaa

  Marianne

  Puen myös mielelläni pojalle punaisia vaatteita, sopivat mielestäni nätisti meidän vaalealle pikkupojalle. Tummansinistä taas puen mielelläni tytölle, on tosi kaunis yhdistetynä vaaleanpunaiseen tai lilaan.

 18. Vastaa

  M--K

  Paloautonpunainen, ferrarinpunainen… ja tietysti SalamamcQueen-punainen! Juuri silitin HM:n Salama-silitysmerkin puna-valkoiseen raitapaitaan jotta poikakin tykkäisi siitä.

 19. Vastaa

  riikka

  Tämä menee taas ohi aiheen, mutta Laura ja Sari, teillä oli bugaboot niin mitä makuupussia suosittelette?Poikani nukkuisi siinä useamman tunnin ulkona. Onko tuo bugaboon oma footmuff niin lämmin kuin esim jääkarhun, ticketin pussit?(ei ainakaan näytä, saati että sinne mahtuisi pieni kunnolla sisälle) tosin nimikin sanoo FOOTmuff 🙂
  Liikkeestä minulle sanottiin ettei bugiksiin oikein sovi muu kuin valmistajan oma istuinosan muodon vuoski. Pitääkö tämä tosiaan paikkansa..
  Onko muilla tietoa että onko briolla jotain vastaavaa pussia,kun onhan sing ja kai go istuinosaltaan bugaboon kaltainen
  Kiitos paljon vastanneille, en oikein jaksaisi lähteä sovittelemaan kauppoihin..

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *