Pojan rento juhlalook

16/05/2009

Neljän pojan äitinä poikien juhlavaatepohdinnat ja erityisesti niiden hankkimisen vaikeus on kovin tuttua. Laura jo aloittikin poikien juhlavaatteiden esittelyn ja itse täydennän vielä lisäämällä muutaman merkin. Itse tykkään pukea poikani juhliin siististi, mutta samalla tilanteeseen nähden mahdollisimman rennosti. Mielestäni varsinkaan alle kouluikäiset pojat eivät välttämättä kaipaa vielä pukua päälleen, vaan viihtyvätkin paremmin rennommissa asuissa.

Name itin uudessa, Helena Christensenin suunnittelemassa luomupuuvillaisessa mallistossa on mielestä kivoja vaatteita pojille ja sopivat hyvin myös juhliin.

Lindex kannattaa kurkistaa myös, sillä siellä on yllättävän paljon pojille juhlaan sopivaa vaatetta valkoisena, vaaleansinisenä, beigenä ja harmaana. Valitettavasti kotisivuilta ei juuri kuvia löytynyt, mutta liikkeistä löytyy.

Myös Benettonilla on mallistossaan kivoja vaatteita. Yksiväriset pellavasekoitehousut on meillä hankittu jo monena vuonna Benettonin mallistosta.

Tanskalaisen Norlien mallistossa on ihania, tosin aika tyyriitä vaatteita.

Niinikään tanskalaisen Serendipityn kevään mallisto valloitti minut täysin. Nämä kuvat eivät vaan tee vaatteille niiden ansaitsemaa oikeutta. Meillä tänä kesänä kolme vanhinta juhlii merkin herkissä valko/vaaleansiniraidallisissa paidoissa. Vauvalla on haalari housut samaa kuosia. (Näistä löydät kuvan ristiäispostauksestani) Alaosina isommilla on ilmasta riippuen joko Benettonin valkoiset pitkälahkeiset housut tai beiget siistimmät shortsit. Kengät on vielä hakusessa…

By Heini

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *