Polarn O. Pyretin kevättunnelmia: jätskejä ja teepannuja

01/02/2011

IMG 1552 225x300 1 - Polarn O. Pyretin kevättunnelmia: jätskejä ja teepannuja

Kävimme Robinin kanssa katsastamassa PO.pin kevätmallistot livenä tänään aamupäivällä. Kiva tilaisuus oli järjestetty yhteistyössä Lasten ja nuorten kuntoklubi GYMin kanssa. Tapahtuman ideana oli näyttää käytännössä, kuinka Polarn O. Pyretin vaatteet on suunniteltu leikkimistä ja liikkumista varten.

GYMin perustajat Oona ja Christina ohjasivat kevään värikkäisiin asuihin puettuja lapsia temppuradalla ja täytyy  myöntää, että vauhdikas meininki näytti coolia catwalkilla tepastelua huomattavasti hauskemmalta.

Kevään mallistot ovat saaneet vaikutteita menneiltä vuosikymmeniltä, erityisen vahvana näkyi 80-luku. Omaksi suosikikseni nousivat ratsastushousuhenkiset farkkuleggarit, joita saa vauvakoosta aina äitimalliin saakka. Myös valkoiset palautuspullomuovista valmistetun ECO-malliston fleecet olivat hienoja. Tyttöjen jutuista ykkönen oli teepannumekko, ihanainen (kuva löytyy alta)!

Alla kuvia tilaisuudesta.

IMG_1552IMG_1523IMG_1527IMG_1557IMG_1541IMG_1558IMG_1549IMG_1526IMG_1540IMG_1554IMG_1528IMG_1577IMG_1570IMG_1562

Kotiinviemisiksi sai valita  kevään ensimmäisen malliston mallikappaleen. Olin todella onnellinen, kun löysin juuri yhden suosikeistani, mehujääteepparin Robinille. Kyllä kelpaa nyt kesän tulla.

IMG_1592

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

6 Comments

 1. Vastaa

  Hanna

  Ihania kuvia ja tosi kivan näköisiä vaateita!
  Tuon teepannun haluan meidänkin tättähäärälle. Myös nuo raidalliset trikoopaidat vaalealla pohjalla olivat kivoja.

  Millainen oli tummansiniraidallinen välikausitakki?

 2. Vastaa

  Laura

  Heippa Hanna!
  Robin oli todella vauhdikkaalla tuulella, enkä ehtinyt ihan niin hyvin syventyä ulkovaatteisiin kuin olisin toivonut, mutta pikavilauksella huomioin että raita näytti todella paljon kivemmalta livenä kuin kuvassa. Eli tykkäsin!

 3. Vastaa

  Sini

  Mä bongasin alarekistä ainakin yhden kivan seilorihenkisen mekon!Viime vuoden saaristolaiskuosinen oli niin ihana, onneksi mahtuu vielä tänäkin vuonna!

 4. Vastaa

  Laura

  Joo Sini, oli myös tosi kauniita valkoisia ja sinisiä klassisempia malleja mukana, tykkäsin niistä myös.

 5. Vastaa

  sisko

  Kivoja vaatteita ja kiva esittely

 6. Vastaa

  onni75

  wau, teepannuja meillekin, kiitti! 😀 etenkin yhdistettynä tuohon raitaan!! =)

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *