Polarn O. Pyretin koululaisten malliston kuvia

23/05/2012

01_chantelle_071-199x300.jpg

Tässä parempia kuvia Polarn O. Pyretin tulevasta koululaisten mallistosta.

01_chantelle_07102_theo_020

 

 

03_chantelle_02404_theo_027

 

06_theo_028

05_chantelle_030

07_chantelle_041

08_theo_07209_chantelle_04610_theo_016

By Ullis

pojan (2011) ja tytön (2009) äiti. Urheilullinen digimarkkinoinnin ammattilainen, joka kokkaa mielellään.

9 Comments

 1. Vastaa

  Iro

  Vau!!! Etenkin poikien mallisto vetosi!

 2. Vastaa

  Kaisa

  Tässä nää koululaismalliston kuvat näyttävät paljon paremmilta kuin edellisessä postauksessa ripustimissa roikkuen. Silti olisin toivonut raikkaampia värejä – ei aina tytöille punaista ja pojille sinistä.

 3. Vastaa

  maija78

  Tykkään! Ja ihanan ajankohtainen meille!

 4. Vastaa

  Hanna

  Kivalta näyttää! En tosin aina ymmärrä sitä yleistä “valitusta” että isommille lapsille olisi vaikeaa löytää vaatetta. Elämme aika yltäkylläisessä maailmassa ja nettikaupat yli maan rajojen ovat avoinna meille kaikille. Olen itse kahden pitkän 6 & 9 v lasten äiti ja hyvin on löytynyt molemmille päälle pantavaa sen 122-128 cm koon ylityttyäkin. Myös pojalle.

 5. Vastaa

  anana

  Ei tullut vieläkään kyllä kauppoja 🙂
  Farkut ja sinivalkoraidallinen neule? (ylhäällä oikealla) näyttävät kivoille ja se takki joka on farkkujen kanssa samassa tyttökuvassa. Alempana tytöllä on myös kivannäköinen ruutuhame mutta siinäkin värien sävyt ei tipu. Se voi olla värit mikä minulla tökkii… ja kun värit ottaa vaatteista pois niin jää jäljellä ihan peusvaatteet…
  Joku kiva hupparimallisto voisi olla aika toimiva koululaisille, en ole varmasti ikinä nähnyt yhtään J:n kaveria neule/neulostakkia päällä -pojilla on aina hupparit =D

 6. Vastaa

  Selma

  Kyllä se vaan niin on, että meidän (kohta) tokaluokkalainen ei noita vaatteita kelpuuttaisi. Farkut voisi suostuttelemalla mennä (mutta en viitsi ottaa 40 euron riskiä), chinosit ehkä siistimmissä menoissa. Hirvi-, sieni- ym. kuosit ei todellakaan uppoa, eikä po.p-raitakaan sen paremmin.

  Joku urheilu-/skeittiaiheinen t-paita, huppari ja collegehousut (ehkä löysät farkut). Niillä mennään syksystä kevääseen…

 7. Vastaa

  liisam

  Ei, ei, ei. Kuka koululainen suostuu tuollaisia pukemaan? Värit tökkii ja enpä tosiaan ole yhtään koululaispoikaa nähnyt neulostakki päällä. Ehkä sitten siellä länsinaapurissa. Siltikin poikien mallisto voittaa tyttöjen vastaavann 10-0, mitään noista en tyttärelleni ostaisi. Tosi harmi ja pettymys.

 8. Vastaa

  Kirsi

  Kivoja vaatteita! Meidän 10- ja 12-vuotiaille pojille kyllä kelpaavat. Mutta jos kokovalikoima pysyy ennallaan, 12-vuotiaalle vaatteet jäävät pieniksi.

 9. Vastaa

  Puuhis

  Poikien vaatteet olivat ankeita ja minusta mieleen tuli markettivaatteet eikä pop. Ne aikaisemman postauksen kuviot taas olivat turhankin lällyjä (esim T-paidat). Henkilökohtaisesti en osta paitaa, jossa on isolla firman nimi. Se on printtinä maailman tylsin.

  Missä ovat vinkeämmät väriläiskät pojille? Henkkamaukkakin niitä tarjoaa. Kyllä sinne voi tarjota vaikka pinkin paidan perinteisen sinisen ja harmaan kaveriksi. Huppareita vetoketjulla minäkin kaipaan – niitä käytetään paljon.

  Mitoituksesta olen huomannut saman, että paidat ovat hyvinkin pieniä. Plussaa annan kapeasta ja pitkästä mitoituksesta eli siinä mielessä toivoisin hyviä värejä ja kuoseja, koska paidat ovat muuten hyviä.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *