Polarn O. Pyretin syksyn 2012 mallisto ja koululaisten School-syyskokoelma

22/05/2012

DSC_8171-1024x680.jpg

Uutta Polarn O. Pyretiltä!! 

Miltton Showroomilla esiteltiin tänään Polarn O. Pyretin syksyn 2012 mallisto ja koululaisten School-syyskokoelma. Minulla oli ilo ja kunnia päästä paikalle PO.P:n “kouluun”. Oppilaiksi oli kutsuttu bloggaajia ja lehdistön edustajia.

Uutta! Polarn O. Pyret tuo uuden koululaismalliston markkinoille. Mallisto on suunnattu 6-12 -vuotiaille ja sen koot ovat 122-152. Malliston vaatteet ovat hyvän näköisiä ja käytännöllisiä vaatteita, joissa lapset saavat olla lapsia. Tässä vastaus niille äideille, jotka ovat kaivanneet lastenvaatteita suuremmassa koossa, ettei tarvitse vielä ostaa ihan “teinivaatteita” pikku koululaisille. Uusi mallisto pitää sisällään kaiken tarpeellisen sukista, housuista ja paidoista juhlavaatteisiin. Mallistoa varten on haastateltu 9-11 -vuotiaita koululaisia ja haastattelujen perusteella saatiin paljon hyviä vinkkejä suoraan kohderyhmältä.

 

Polarn O. Pyret School-mallisto

Syksyn 2012 mallisto on saanut inspiraationsa mm. Englannin sisäoppilaitoksista ja elokuvasta Kuolleiden runoilijoiden seura. Yksi sen teemoista on American Vintage. Tässä muutamia kuoseja mallistosta.

 

American vintage polarn college

 

American vintage polarn college hirvi

 

Sisäoppilaitos teemaan on mielestäni kivasti tuotu skandinaavista ilmettä hirven, oravan ja ketun kuvilla. Hauskoja, eikö?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Syksyn mallistossa on hauskoja yhtäläisyyksiä koululaismallistoon esimerkiksi karhu-teema toistuu nuoremmille hieman lapsenomaisempaja ja isommille lapsille pelkistetympänä. Näin sisarukset voidaan pukea samaan teemaan.

 

 

Hyper cultureMuita teemoja kuoseissa on Deep forest, joka on saanut vaikutteita Twilight-elokuvista, eläimistä, metsänkasveista ja mystiikasta. Kuoseissa on karhuja ym metsäneläimiä, sieniä ja “ötököitä”.

 

 

 

 

 

deep forest

deep forest

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kolmas teema mallistossa on Hyper culture, jota on inspiroinut mm Frida Kahlosta kertova elokuva, erilaisten kulttuurien vaikutukset ja vapaalla kädellä piirretyt kuvat. Kuoseissa on kukkia, autoja, liikennettä ym.

 

Poplarn O. Pyretin syysmallisto 2012

Hei mitäs pidätte? Vai onko vielä liian aikaista alkaa fiilistelemään syksyn kuoseilla kun kesä on vasta alkamassa? 🙂 No nautitaan vielä kesästä ja sen tuomista alennusmyynneistä. Nämä vaatteet tulevat sitten vasta myöhemmin liikkeisiin. Itäkeskukseen on muuten avattu uusi 13. Po.P:n myymälä toukokuussa ja verkkokauppakin olisi avautumassa lähiaikoina. Vihdoinkin! Jee!

 

 

By Ullis

pojan (2011) ja tytön (2009) äiti. Urheilullinen digimarkkinoinnin ammattilainen, joka kokkaa mielellään.

15 Comments

 1. Vastaa

  Sari

  Mahtavuutta! Tykkään niin, että tekee mieli hyppiä!!!

 2. Vastaa

  Piu

  Vähän tylsä. Sienet ja autot on ihan jees.

 3. Vastaa

  Erja

  Ei kiitos. Ihan perushuttua ja valitettavasti PO.P on menossa tähän suuntaan aina vaan enemmän.

 4. Vastaa

  Tarja

  Minäkin petyin. Samat värit ja teemat vuodesta toiseen. PO.P on todellakin alkanut toistamaan itseään.

 5. Vastaa

  Katja

  helppoa ja halpaa valmistaa..

 6. Vastaa

  repola

  ei hyvä, lindexkin pesee nää 6-0.

 7. Vastaa

  mami75

  Ihan jees muuten, muttei meidän koululaiset kyllä noin lapsellisia kuoseja enää suostu käyttämään. 5-v vielä puen tuohon tyyliin, mutta muistelen, että eskarin tai eka luokan jälkeen oli turha isommille näitä “iloisen-värikkäitä-uusretro-kuvia” tyrkyttää 🙁

  Ehkä nää ei oo tarpeeksi cool kouluikäisille..?

 8. Vastaa

  Johanna

  Synkää ja tylsää, ei sytytä. Mitä tytöille? Ei noista ainakaan mitään!

 9. Vastaa

  Kaisa

  Ei minun makuuni ollenkaan. Koululaiselle liian lapsellisia, ja muutenkin aika tylsät värit ja kuviot. “Se jokin” puuttuu. Verkkokaupan tulosta iloitsen kovasti, kun omasta kaupungistani ei myymälää löydy.

 10. Vastaa

  anana

  Ei kyllä tipahda tännekään ja uskallan puhua myös 10/11 -vuotiaan pojan suulla. Mielestäni värit ovat tosi tunkkaisia ja printit enemmän päiväkoti/eskari -ikäisille suunnattuja. Vaikka 11-vuotiaskin on viekä lapsi, niin ainakin oma poika kavereineen pukeutuu aika eri tavalla kuin nämä vaatteet -esimerkiksi henkkiksen poikien osasto on enemmän sitä tyyliä. Minulle näistä tuli vähän ysärimarkettifiilis, valitettavasti.
  Pidän myös molemmista mainituista elokuvista mutta en pysty assosioimaan vaatteita millään lailla elokuviin, fiiliksen tai visuaalisuuden perusteella.

  Jännä sekin että meidän 4-luokkalainen on kokoa 152 (osa popin paidoista on liian pieniäkin) ja sitten koot loppuvatkin siihen. Uskon että popin vaatteille olisi kysyntää kokoon 164 asti, ainakin ulkovaatteiden osalta…. sellaisia terkkuja popille 😉

 11. Vastaa

  Ullis

  Tarkennan hieman postausta. En varmaan tarpeeksi painottanut, että siinä on siis kuvia kahdesta eri mallistosta, koululaisten- ja syysmallistosta. Ensimmäisessä kuvassa enemmän koululaismallistoa, mikä on hieman hillitympää, mm. yksinkertaisempia kuvia, yksivärisiä pohjia ja ruutua, Muissa kuvissa syysmallistoa eli nuoremmille lapsille suunnattua. Tässä tosiaan vain vähän esimakua. Laitamme lisää parempia kuvia myöhemmin.

 12. Vastaa

  Sadie

  Noista ei oikein iske mikään. Onneksi ostin kevään mallistosta pienelle poitsulle jemmaan kivoimmat kuosit.
  Minäkin ihmettelen koululaisten malliston kokoa että vain 152cm asti.
  Meillä sitä kokoa käyttää nyt 10v tyttö. Etenkin ulkovaatteissa oltaisiin kaivattu kokoja 162cm asti.
  Po.p:n ulkovaatteiden kuvia odottelen kun meille tarvittaisiin syksyksi
  vk-haalari joten olen miettinyt ostanko nyt käytettyä po.pia vai odotanko syksyn malliston kuvia…
  Ihanaa että po.p:n nettikauppa aukeaa pian. Sitä on täällä odotettu pitkään kun myymälää ei ole lähellä.

 13. Vastaa

  Vilja

  Aika ankeaa!:( Ja tosi lapsellista koululaisille.

 14. Vastaa

  Tähtikuu

  Ei innosta… Kamalat värit eivätkä koululaisten malliston kuviotkaan ole kivoja. Meillä kyllä pienempien malliston printtikuviot innostaisi vielä kovasti ekaluokkalaista, mutta koot eivät ole enää riittäneet.

 15. Vastaa

  Minna

  Verkkokauppa kuulostaa hyvältä. =) Ja komppaan aikasempia kommentteja siinä, että ulkovaatteita sais olla isompiin kokoihin asti. Meidän tuleva eskarilainen käyttää jo nyt kokoja 140-146cm.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *