Pomp de Lux -lisää kokoja!

10/03/2017

POMP de LUX Kongsvinger og omegn - Pomp de Lux -lisää kokoja!

Pomp de Lux on ollut tytön yksi suosikki jo monta vuotta. Aivan hempeimmistä ja röyhelöisimmistä jutuista hän ei innostu, mutta farkut, neulehousut, jumpsuitit ja paidat ovat olleet toivelistalla. Nyt käytössä on ollut viimeinen koko 152 ja ikää on 9. Viime syksyn mallistosta ostetut farkut mahtuvat vielä, juuri ja juuri. Pari vuotta vanhempi isoveli käytti myös merkin mukavan kapoisia ja pehmeitä farkkuja niin kauan kuin kokoja riitti. Pojille mallistossa on ollut myös kivoja neuleita ja t-paitoja.

Pomp de Lux -taipaleemme oli nyt päättymässä, mutta merkki lisäsi kokoja juuri sopivasti. Tänä keväänä löytyy myös Tween-mallisto, jossa on kokoja aina 170:een saakka ja myös pieniä kokoja on enemmän kuin ennen. Nettikaupasta saa lähes kaikkea mutta osa mallistosta on myynnissä vain kutsuilla, ja valitettavasti siellä on aika ihania juttuja. Kutsuja odotellessa siis.

Onko Pomp de Lux teille jo tuttu? Pidätkö enemmän romanttisemmasta vai sporttisemmasta tyylistä?

halfa yo pomp de lux - Pomp de Lux -lisää kokoja!Delhi Yo Collegepusero   POMPdeLUX - Pomp de Lux -lisää kokoja!Bremen Yo Farkut   POMPdeLUX   - Pomp de Lux -lisää kokoja!pompdelux - Pomp de Lux -lisää kokoja!pomp - Pomp de Lux -lisää kokoja!Harmony Yo Neuletakki   POMPdeLUX - Pomp de Lux -lisää kokoja!

kaikki kuvat Pomp de Lux

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *