Prum prum – kaarat huristavat vaatekaappiin

24/09/2009

kaara1.jpg

kaara

Moni on harmitellut sitä, että useat tämän syksyn mallistoista ovat synkkiä, harmaita ja tylsiä. Myllymuksuilla ainakin asiat on toisin, sillä kankaissa on riittää väriä ja iloa syksyn varalle.

Uusi kaara -kuosi on varmasti  pienten autopoikien ja -tyttöjen mieleen. Ainakaan meidän kolmivuotias ei olisi paidastaan luopunut edes yöksi. Eipä voi poikaa moittia, sillä joustofroteinen paita on pehmoinen ja varmasti mukava päällä. Kaara-kuosia saa paitojen lisäksi myssyinä ja vaippoina. Ompelutaitoiset voivat ostaa kankaana ja luoda mitä tahansa…
Meillä on aikaisemmin ollut muutamia Myllymuksujen froteisia vaatteita ja voin kyllä suositella. Materiaali pysyy pesuista ja käytöstä huolimatta pehmoisena ja väritkin kirkkaana. Kotimaiset raaka-aineet ja käsityö on hatunnoston arvoinen asia ja onhan Myllymuksut siitä tunnukstuksen saanutkin, avainlippumerkin.

Ja mikä parasta Myllymuksuilta luvataan syksyn mittaan muitakin uutuuksia, joita ainakin itse jään jännityksellä odottamaan.

taskukaarat

www.myllymuksut.com

P.S Jos haluat vaikuttaa Myllymuksujen tuleviin kankaisiin, niin käy kurkkaamassa myös  kuosikisan parhaimmisto ja äänestä.

3 Comments

 1. Vastaa

  Pauliina

  i-h-a-n-a paita ja suloinen malli

 2. Vastaa

  Marjaana

  Hei Heini!

  Ajattelin tilata tämän ihanaisen froteepaidan, mutta tiedätkö koosta? Minulla on kohta 3 vuotias erittäin hoikka poika, joka käyttää 98 cm vaatteita (tai 98-104 cm). Onkohan 100 cm oikea koko?

  – Marjaana

 3. Vastaa

  Heini

  Moikka Marjaana!
  Oma poikani on myös hoikka 3-vuotias ja käyttää pääosin vaatteissa 98cm vaatteita. Hänellä on paita koossa 100cm ja se on aavistuksen reilu, mutta voi hyvin jo käyttää. Tuo 100cm on varmasti oikea koko myös teille.
  Paita on kyllä ihana ja poika pukee sen aina päällensä, jos se vaan on puhtaana 😉

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *